Banda de alergare electrica INRED MTE602 pret si specificatii tehnice

        Banda de alergare electrica INRED MTE602 este alegerea perfecta daca te-ai hotarat sa iei atitudine in ceea ce priveste conditia fizica, un dispozitiv perfect pe care il poti utiliza in deplina liniste din interiorul casei tale. Nu ocupa nici foarte mult spatiu fiind ideala atat pentru un apartament cat si la casa, dupa fiecare antrenament ea putand fi pliata pentru a fi depozitata intr-un spatiu cat mai restrans.
        In functia de conditia fizica poti regla gradul de dificultate al exercitiilor alegand unul dintre cele 8 nivele de inclinare. Motorul de 1.5 CP imprima o viteza de pana la 12 Km/h ce poate fi selectata gradual cu ajutorul computerului de bord.
        Panoul de comanda central este inzestrat cu un display LCD de mari dimensiuni care va afisa informatii de interes cu privire la puls, timp, calorii, distanta etc. Programele de lucru 6 la numar indeplinesc toate standardele de eficienta iar dupa un lucru constant zi de zi vor aparea si primele rezultate.
        Sistemul de amortizare soc va permite sa o folositi chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizati cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doriti sa ascultati muzica preferata puteti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)