Comanda Apple Watch 2 la pret special

      De curand a fost lansat si a doua versiune a ceasului celor de la APPLE, Watch 2, asa ca din curiozitatea am zis sa dau un tur de magazine online sa vad cam pe unde se gaseste pentru a fi comandat si cam care ar fi preturile. 
      Cei de la Quickmobile se dovedesc ca fi primii si de data aceasta in ceea ce priveste aducerea in tara de noutati, astfel ca e cam singurul magazin la ora actuala care are afisate preturi oficiale pentru aceasta noua versiune.
      In momentul de fata ceasurile se gasesc intr-o gama destul de diversificata in varianta precomanda urmand ca imediat ce intra si fizic pe stoc sa fie livrate celor care il comanda
     Pentru inceput sunt sigur ca stocurile vor fi unele limitate, asa ca daca esti hotarat si iti doresti si tu ceasul Apple iti recomand varianta precomanda

Recomandare:

     Apple Watch ramane pana la urma un smartwatch exclusivist, modern care seva potrivi oricarui stil de viata, sportiv, business sau casual: Vezi preturi actualizate

     Preturile afisate pentru toate modelele pot fi consultate de aici


Comentarii

  1. Nu inteleg de ce tot faceti reclama peste tot la mizeria de Quickmobile, tepari mai mari ca ei, eu unul, nu am mai intalnit. Curios e ca peste tot isi fac reclama, dar se aud numai mizerii de ei.
    Spre exemplu, Apple watch 1 la "promotie" la 199.99 ron, care nu le livreaza pentru ca nu se mai produc cica. Produsul fiind lansat in septembrie 2016.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apple Watch 1 e lansat pe piata din Europa de cel putin 1 an de zile. Lansarea oficiala in Romania a avut loc abia dupa 1 an deoarece se pare ca Romania nu apare pe lista lor scurta, asa ca dupa cum se pare cred ca si in cazul lui Apple Watch 2 se va intampla la fel. Cei de la Quickmobile desi au o reputatie mai proasta in privinta telefoanelor chinezesti, pe care recent le-au eliminat de pe site zic ca sunt destul de receptivi atunci cand vine vorba de noutate iar acum ca si in cazul lui Apple Watch 1 sunt primii care dau un pret oficial pentru Watch 2 si sunt sigur ca vor fi primii care il vor avea si fizic pe stoc.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)