Pachet cuptor electric si plita gaz Nuova Cucina pret si specificatii tehnice

      De cand cu bucataria in renovare intreaga familie a avut de suferit mai ales ca nu prea am avut acces la aragaz, dar cum tot ce a fost mai rau s-a terminat am decis sa achizitionam si un cuptor incorporabil, mai exact modelul Nuova Cucina, care vine la pachet cu plita pe gaz inclusa. Deobicei mai comandam din supermarket pulpe de pui gata facute iar modul de preparare era unul care includea folosirea cuptorului incorporabil, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri, modelul ales fiind deja o obisnuinta in casa noastra atunci cand vine vorba de a pregati masa rapid si eficient.
      E o diferenta notabila in ceea ce priveste modul de functionare a unui cuptor electric, alimentele fiind mai repede preparate, mai ecologic si parca intr-un final sunt mult mai gustoase.
      Actionarea comenzilor se face prin panoul central mecanic, zona de und epoti alege temperatura de la interior cat si durata de preparare. 
      Pentru plita alimentarea este una pe gaz si cuprinde 4 ochiuri, doua de dimensiuni medii, un ochi mare si altul mic. In schimb cuptorul foloseste alimentarea pe curent electric si are o putere maxima de gatire de pana la 2500 W. Din punct de vedere al eficientei energetice, cuptorul electric este incadrat in clasa A si are un consum estimat de energie de 0.85 kW/h.
      Pachetul de functii pentru care acesta raspunde la parametrii omtimi sunt cel de functie timer - ceas analogic de masurare a timpului scurs pana la timpul stabilit de tine din consola, functie grill - pentru prepararea de fripturi, incalzire inferioara si superioara - ideala in cazul unei preparari uniforma a alimentelor la interior, functie de coacere mixta - pentru pregatirea la interior a mai multe feluri de mancare, functie decongelare, etc.
      Un alt element care a impresionat este si modul cum acesta reuseste sa pastreze caldura la interior, prezinta o izolatie foarte buna astfel incat dispersia de caldura spre exterior sa fie minima. Geamul usii este unul in dublu strat iar inchiderea asistata creaza un vid perfect la atingerea celor doua doua benzi de izolare din cauciuc.
       Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. Curatarea acestuia implica efort minim mai ales ca interiorul este emailat, simpla trecere cu o laveta umeda fiind mai mult decat suficient.

Recomandare:

       Il recomanda tuturor ca fiind o alegere excelenta, un dispozitiv perfect pentru bucataria ta, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
  
       Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)