Blender Tefal BlendForce Glass Tripl'Ax BL313A38 pret si specificatii tehnice

       Tefal BlendForce Glass Tripl'Ax BL313A38 este un blander care inspira forta si putere pentru fiecare operatiune la care il vei pune la incercare la bucatarie. Este un dispozitiv atat de puternic incat acesta va face fata cu brio pentru fucte si legume de diferite tipuri, chiar si din cele mai dure pe care le vei putea mixa cu gheata pentru a crea astfel un smothie foarte delicios, plin de esente naturale.
       Constructiv, aparatul arata foarte bine, este usor de utilizat si este compus din doua parti componente, in partea de sus un bol din sticla rezistenta iar in partea de jos zona de comanda. Tehnologia Tripl'Ax combina 6 lame care vor actiona de fiecare data pentru a uniformiza continutul bauturii preparate. Nicio structura nu va rezista acestui sistem ingenios cu 6 lamele dintre care 3 care beneficiaza si de zimti. Zona de recipient suc are o capacitate de stocare de pana la 1.2 litri.
       Puterea maxima atinsa de acesta este de 500 W pentru care poti selecta 2 trepte de viteza progresiv. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. In plus poti adauga la acest mix si alte elemente cum ar fi nuci, arahide sau alune deoarece pe langa blender primesti un o mini-rasnita ideala pentru incredientele cu textura tare. 

Recomandare:

     Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat



                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)