Frigider cu 2 usi Sharp SJ-T1227M4W pret si specificatii tehnice

     Frigiderul ramane pentru multi o alternativa inca foarte buna la o combina frigorifica mai ales ca ocupa un spatiu mai mic, nu consuma la fel de mult iar spatiul pentru unitatea frigorifica este mai mare fata de cel al congelatorului. Daca si tu esti in cautarea unui astfel de frigider iti recomand Sharp SJ-T1227M4W, un frigider in doua usi perfect pentru oricine isi doreste un dispozitiv frigorific capabil sa ofere performante bune la racire.
     Daca ar fi sa ne luam dupa caracteristicile si dimensiunile acestuia am putea spune ca e perfect pentru orice tip de locuinta, fie ea mai mare sau mai mica, caracterizat de urmatoarele valori: 144 x 59.5 x 54 cm. 
      Are un design destul de clasic, de culoare alba, destul de bine inchegat, solid cu doua compartimente separate, unul pentru frigider si altul pentru congelator. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere rezistente cu 3 puncte de legatura pe usa.
      Consumul la fel de important ca si celelalte aspecte se incadreaza in parametrii normali, nu este unul exagerat de aproximativ 216 kW/an, specific clasei de eficienta energetica A+.
       Sistemul de racire atat pentru frigider cat si congelator este unul static, astfel ca in timp acesta necesita decongelarea completa, atat pentru zona de frigider cat si congelator. 
       Frigiderul de capacitate 187 litri, este impartit ca spatiu la interior pe 4 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata care pot fi si ajustate in inaltime in functie de preferinte. Acestea sunt destul de solide si cnform specificatiilor de producator suporta o sarcina de pana la 40 Kg. In dreptul fiecarui nivel de raft pe usa sunt prezente suporti, zona in care poti depozita sticle si alimente de dimensiuni mai mici, care sa le gasesti usor si la indemana.
       Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita in conditii de mediu optim fructe si legume.
       Congelatorul de capacitate 40 de litri este pozitionat in partea de sus si are o eficienta la congelare de pana la 2 Kg.
        Frigiderul beneficiaza de sistem iluminare artificiala si termostat reglabil pentru ajustarea in timp a temperaturii de mediu interior. Nivelul zgomot pentru acest model se incadreaza in limitele normale de aproximativ 41 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
  



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)