Pachet promo: Cuptor incorporabil Samsung NV70K3370BS/OL pret si specificatii tehnice

       Cei de la Samsung dau dovada de pricepere si atunci cand vine vorba de electrocasnice bucatarie astfel ca o alegere interesanta pentru casa ta este si cuptorul incorporabil Samsung NV70K3370BS/OL. Pachetul promotional include pe langa cuptor si o plita incorporabila perfect compatibila care sa se plieze pe dimensiunile acestuia. Alimentarea cuptorului este electrica in timp ce pentru plita se foloseste conventional alimentarea la reteaua curenta de gaz si in plus de atat detine si sistem cu aprindere electrica.
      Designul futuristic dat de sticla neagra si ramele gri metalizate care sunt din inox va da un aer modern bucatariei tale, un dispozitiv cu un aspect realmente bine asezat estetic, dotat cu numeroase functii de gatit. Panoul de comanda este simplu de utilizat, si este format din doua butoane de tip selector, unul pentru temperatura si timp pregatire alimente si altul care face referire la lista de programe. In partea centrala acestea incadreaza un display LCD generos care te va tine la curent cu toate aspectele legate de catacteristicile de la interior, temperatura, timp de gatit si program selectat.
      Putem spune de cuptorul Samsung NV70K3370BS/OL ca este un dispozitiv incorporabil care poate fi incadrat in mobila bucatariei tale respectand urmatoarele dimensiuni: 59.5 x 59.5 x 56.6 cm. Statiul la interior este unul foarte generos, dictat de cei 70 de litri disponibili.
      Functiile si programele disponibile pentru acest model acopera o gama extinsa de necesitati printre care: iluminare interioara, convectie aer fierbinte, grill cu suprafata mare/mica, incalzire superioara si inferioara, functie blocare acces interior si butoane de comanda. Functia de convectie aer foloseste ventilatorul de la interior pentru a dirija aerul cald mai rapid spre alimente, pentru ca astfel procesul de gatire sa fie unul mai accentuat si mai rapid.
      Functia de incalzire superioara si inferioara are un rol benefic in prepararea mancarii la interior, alimentele fiind cuprinse ca flacara in egala masura pe toata suprafata lor. Alimentele vor fi astfel mai bine pregatite, mai crocante si vor face o crusta savuroasa acolo unde este cazul. 
      Un alt element care a impresionat este si modul cum acesta reuseste sa pastreze caldura la interior, prezinta o izolatie foarte buna astfel incat dispersia de caldura spre exterior sa fie minima. Geamul usii este unul cu trei straturi de protectie termica iar inchiderea asistata creaza un vid perfect la atingerea celor doua doua benzi de izolare din cauciuc.
       Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. Curatarea acestuia implica efort minim mai ales ca interiorul este emailat, simpla trecere cu o laveta umeda fiind mai mult decat suficient.

       Curatarea pirolitica este o functie a cuptorului incorporabil Samsung care ajuta la curatarea acestuia cu un efort minim. Principiul de functionare este simplu: interiorul cuptorului este incalzi la 500 de grade Celsius moment in care toate impuritatile sunt arse si transformate in cenusa. Acum e simplu sa treci rapid doar cu o carpa de bucatarie pentru a strerge suprafetele.

Recomandare:

       Il recomanda tuturor ca fiind o alegere excelenta, un dispozitiv perfect pentru bucataria ta, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret
  
       Garantia oferita este de 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret, oferta la care il consider un best buy: Verifica pret redus



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)