Blender Heinner HBL-550S pret si specificatii tehnice

      Alege sa traiesti sanatos si adauga in plus de inovatie fiecarei mese in familie consumand sucuri naturale din fructe si legume, pe care acum le poti prepara usor cu ajutorul blender-ului Heinner HBL-550S. Nu este un dispozitiv foarte scump dar pe cat de banal ar parea este o alegere perfecta pentru fiecare la casa lui. 
     La fel am fost convins si eu prin vecini cand a trebui sa vad cu ochii mei cate lucruri poti face cu acesta: de la sucuri, smothie-uri, totul simplu si rapid, fara prea mult efort.
     Este un dispozitiv cu un design placut, este compact si poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul oferind totodata o fixare perfecta pe blatul de bucatarie. Este un dispozitiv cu functii minimaliste, este de culoare neagra si nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. In partea de sus gasim un bol din sticla rezistenta de capacitate 1.5 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.
      Panoul de comanda cuprinde un potentiometru cu cele 2 de viteza. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs din categoria ieftin.
     Puterea maxima atinsa de acesta este de 550 W pentru care poti selecta 2 trepte de viteza progresiv. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Functia Turbo iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

Recomandare:

     Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)