Laptop Acer Aspire ES1-571-36S9 pret si specificatii tehnice

      Acer Aspire ES1-571-36S9 este o alegere perfecta daca vrei sa te incadrezi intr-un buget oarecum mai limitat dar in acelasi timp vrei sa beneficiezi de performanta din plin. Este un laptop care surprinde placut daca e sa ne uitam pe grila de componente, arata foarte bine si ca aspect, si reprezinta o optiune de real interes pentru un utilizator de rand care doresc sa il foloseasca in task-uri de birou, pachete office navigare internet, filme etc.
      Tastatura bine optimizata ofera un acces rapid la tastele de interes, nu este zgomotoasa si are un spatiu suficient de mare astfel ca precizia sa fie intotdeauna una buna. In partea centrala touch-ul cu suport multi-touch raspunde bine la comenzi si este suficient de mare pentru o utilizare facila.
      Ecranul Full HD de 15.6 inchi iti va oferi o experienta placuta in ceea ce priveste imaginile transmise, iar suportul anti glare va elimina eficient reflexiile pentru o vizibilitate buna vazuta chiar si din unghi.
      Din punct de vedere hardware, componentele care fac acest dispozitiv de calcul competitiv sunt urmatoarele: procesor Intel Core i3 5005U, placa video integrata Intel HD Graphics, memoria RAM de 4 Gb si HDD de tip SSD de 128 Gb. Pentru un viitor upgrade ii mai poti atasa acestuia inca o placuta de 4 Gb de RAM, pentru un total de 8 Gb.
      La capitolul conectivitate acesta dispune de o iesire digitala HDMI, doua porturi USB 2.0 si altul 3.0, iesire audio, bluetooth si placa de retea de 1 Gb. Placa de retea suporta transmisii in internet de pana la 1 Gb.
      Acumulatorul cu 3 celule ii va oferi acestuia o autonomie de functionare pe baterie de pana la 6 ore.

Recomandare:

      Laptop-ul Acer Aspire ES1-571-36S9 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant care sa iti ofere portabilitatea de care ai nevoie la un pret accesibil: Verifica ofertapret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta de pret: Verifica pret redus

                      
    


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)