Fier de calcat Braun TexStyle 7 TS 785 STP pret si specificatii tehnice

     Braun TexStyle 7 TS 785 STP este un fier de calcat profesionist, care are toate atuurile pentru a fi considerat o investitie excelenta, un produs german pe care il vei indragi inca de la prima utilizare. 
     Forma alungita a manerului usor curbata spre interior permite o prindere ferma si nu incomodeaza deloc in timpul calcatului permitand sa calci cu fierul de calcat chiar si sesiuni mai lungi. 
     Elementul cheie care va face diferenta la acest model il reprezinta talpa antiaderenta prevazura cu orificii pentru eliberarea vaporilor de abur, cu un debit de pana la 50 g/min. Materialul special din care aceasta este construita pemite o alunecare usoara si lina pe toata suprafata materialului fara sa lase urme vizibile. Jetul de abur poate elibera o cantitate maxima de abut de pana la 170 g/min. 
     Talpa saphir este dotata su cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile anti-calcar si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa care sa pateze tesatura.
      Sistemul anti-picurare iti va permite sa calci hainele delicate la temperaturi scazute fara a trebui sa iti faci griji in privinta picaturilor de apa. In cazul in care nu vei mai folosi fierul de calcat o perioada de timp mai indelungata, sistemul cu oprire automata va opri functionarea sa astfel incat sa nu consume energie fara folos.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                            


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)