Aragaz mixt Hansa FCMX69205 pret si specificatii tehnice

       Conceptul de aragaz este reinventat de catre cei de la Hansa mai ales ca acum aragazul devine un electrocasnic mai bine pus in valoarea in ceea ce priveste capacitatile acestuia de a gati, apropiindu-se ca dotari de un cuptor incorporabil. Acesta este un produs care beneficiaza de o multime de functii moderne, complet inaccesibile aragazurilor din generatia anterioara, are un design modern si este mult mai eficient in ceea ce priveste procesul de gatit. 
      In partea frontala alaturi de butoanele de control pentru flux de gaz, acesta este dotat cu un display LCD generos care va indica toate masuratorile exacte legare de procesul de gatire, timp ramas, temperatura interior si program ales.
      Plita functioneaza pe baza unui sistem clasic, fiind alimentata pe gaz. Aprinderea ochiurilor este instanta mai ales ca beneficiaza si de sistem cu aprindere electrica. Plita superioara contine cele 4 ochiuri foloseste alimentare pe gaz, iar aici avem: 1 arzator mare de putere 2.5 kW, 2 de dimeniuni normale de 1.65 kW si altul mic de 0.9 kW. 
      Cuptorul electric este mandria oricarei gospodine, perfect optimizat pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pregatirea cinei in familie. Acesta are o capacitate de 65 de litri si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie timer, iluminare interioara, convectie aer fierbinte, incalzire inferioara si superioara.
      Sistemul de convectie aer 3D Plus permite o incalzire uniforma a interiorului astfel incat alimentele sa fie patrunse in aceiasi masura din toate partile pe toate cele 3 nivele. Acesta beneficiaza si de functie grill si rotisor, siguranta cuptor si aragaz - opreste automat alimentarea in caz de pierderi de gaze. Deasemenea un alt element peste care nu putem trece cu vederea este rotisorul care este integrat la interior in cuptor, care te va ajuta sa obtii cele mai bune fripturi, patrunse in egala masura din toate partile.

      Alimentele scoase din frigider pot fi reincalzite rapid cu functia - preincalzire rapid - o functie care permite atingerea temperaturii dorite in cel mai scurt interval de timp posibil. In doar 4 minute la interior se va atinge o temperatura de pana la 150 de grade Celsius. Pentru alimente congelate cuptorul poseda o functie speciala care face ca temperatura sa se ridice atat cat este necesar incat decolngelarea sa aiba loc aproape instant. Exista pana la 10 moduri diferite de a gati alimentele de la interior, toate aceste specificatii fiind trecute in cartea tehnica care vine insotita de aragaz.     
      Alte accesorii auxiliare care le primesti odata cu aragazul se regasesc urmatoarele: 1 gratar cuptor, 1 tava emailata si o tava universala. Capacul superior care protejeaza aragazul este din sticla in timp ce restul aragazului este realizat in totalitate din fonta.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus

                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)