Ultrabook ASUS UX306UAB-FC080T pret si specificatii tehnice

         Atunci cand spui Ultrabook, cautarea ta s-ar putea sa reflecte un dispozitiv performant, subtire, construit din materiale de calitate care sa capteze toate privirile celor din jur. Si da exista un astfel de produs, cei de la Asus fiind deja binecunoscuti prin seria de succes Zen, care introduce pe piata acum un nou model, sub nume de cod ASUS UX306UAB-FC080T
        Un alt atuu important al acestui dispozitiv il reprezinta usurinta cu care il poti purta dupa tine oriunde fie la munca sau in vacanta fiind aproape inseszabil datorita structurii moderne ce ofera un aspect subtire cantarind aproximativ 1.19 Kg.
        Acesta impresioneaza si la capitolul aspect oferind o combinatie armonioasa si eleganta, usurinta in utilizare si performanta. Materialele care intra in constructia acestuia sunt unele de cea mai buna calitate si implica in mare parte finisaje metalice foarte bine prelucrate care ii confera acestuia o rezistenta sporita la socuri, praf si zgarieturi.
       Display-ul de foarte buna calitate masoara in diagonala 13.3 inchi si suporta rezolutii Full HD cu 1920 x 1080 pixeli. Imaginile HD sunt de calitate si se vad excelent chiar si in conditii de luminozitate exterioara. ASUS UX306UAB-FC080T foloseste un ecran de calitate superioara de tip IPS ce suporta o gama extinsa de culori cu pana la 72 % fata de un model de rezolutie HD.
        Puterea de calcul este data de procesorul cu 2 nuclee Intel Core i5 6200U tactat la o frecventa de 2.3 Ghz care poate urca chiar si la 2.8 Ghz in modul Turbo Boost. Vine cu o memorie de 8 Gb cu frecventa de 1833 Mhz iar spatiul de stocare este reprezentat de un SSD ultra rapid de 256 Gb. Potrivit rapoartelor de la Intel, Skylake va fi mult mai rapid (+ 10%) iar chip-ul grafic va asigura o eficienta cu 34 % mai buna in aplicatiile grafice 3D.
       Procesorul i5 6200U este unul dintre cele doua modele premium din familia Skylake - U, un procesor cu un consum foarte mic de aproximativ 15 W, care se potriveste perfect cu sasiul subtire a lui ASUS UX306UAB-FC080T. Acesta vine si cu sistem de operare preinstalat avand licenta pentru Windows 10.
       Placa video nu este una dedicata, ASUS UX306UAB-FC080T fiind dotat doar cu modelul integrat de la Intel si anume HD Graphics 520 suficient de buna pentru a rula filme la o rezolutie superioara HD. Vei putea juca si jocuri care nu necesita performante video superioare dar nu trebuie sa ai pretentii prea mari, aceasta nefiind un laptop gaming dedicat.
       Sistemul audio format din cele doua boxe stereo folosesc tehnologia Bang & Olufsen ICEpower au un nivel ridicat al sunetului peste media oricarui alt dispozitiv din aceasta categorie. Am ramas suprins de calitatea sunetului, clar, fara distorsiuni asa cum cei de la Asus ne-au invatat pana acum.
       Pe partea de conexiuni trebuie sa stii ca acesta nu vine dotat cu o unitate optica dar acest lucru nu va fi un impediment deoarece acesta exceleaza la celelalte capitole fiind dotat cu o multime de alte porturi: 1 port USB 3.0, o iesire micro-HDMI, cititor card si o camera video HD cu microfon incorporat utila pentru cei care vor sa comunice pe retelele de socializare sau pe Skype.
      Bateria cu 3 celule ii va furniza acestuia o autonomie foarte buna de pana la 12 ore in conditii de utilizare medie. Sistemul inteligent de control al alimentarii ii permite acestuia sa functioneze pana la 12 ore, chiar si in conditiile in care interfata Wi-Fi este activata.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca vrei sa te poti bucura de toate functionalitatile unui laptop performant totul intr-un dispozitiv de dimensiuni mici foarte bine dotat tehnic la un pret excelent: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)