Cuptor incorporabil Hansa BOEI69475 pret si specificatii tehnice

        Solutiile incorporabile atunci cand vine vorba de a alege un cuptor mai performant pentru gatit sunt mai mereu pe placul toturor deoarece au ca prim avantaj posibilitatea de a conserva spatiul si asa destul de mic a unei bucatarii de apartament. Ca si in cazul altor cuptoare de acest tip, cuptorul incorporabil Hansa BOEI69475 poate fi integrat cu usurinta in mobila bucatariei tale, tinand cont totusi de dimensiunile fizice ale acestuia care se rezuma la urmatoarele valori: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm.
        Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69475 se remarca printr-un aspect ca la carte, modern, construit din materiale de calitate care implica inox si o suprafata din geam termorezistiv in 3 straturi care este aplicat usii de acces la interior. Pachetul promo din care acesta face parte vine sa completeze acest dispozitiv electric si cu o plita cu alimentare pe gaz care beneficiaza de aprindere electrica pe model vitroceramic.
        Panoul de comanda echipat cu butoane de selectie temperatura, timp de lucru si selectie program de lucru incadreaza in partea centrala un display LCD generos, care te va tine mereu conectat la informatiile de interes cu privire la timpul de preparare si optiunile active.
        Cu o putere nominala de 3100 W acesta este incadrat in clasa de eficienta A, pentru care consumul energetic indica o valoare de 0.88 kW/h. Capacitatea interioara de 66 de litri este mai mult decat suficienta pentru prepararea unor feluri de mancare cat mai variate.
       Functiile si programele de gatit, 10 la numar, acopera intreaga gama de necesitati astfel: incalzire rapida, iluminare interioara, functie decongelare, incalzire inferioara si superioara si ventilare gatire. 
       Functia de incalzire superioara si inferioara are un rol benefic in prepararea mancarii la interior, alimentele fiind cuprinse ca flacara in egala masura pe toata suprafata lor. Alimentele vor fi astfel mai bine pregatite, mai crocante si vor face o crusta savuroasa acolo unde este cazul.
       Un alt element care a impresionat este si modul cum acesta reuseste sa pastreze caldura la interior, prezinta o izolatie foarte buna astfel incat dispersia de caldura spre exterior sa fie minima. Geamul usii este unul cu trei straturi de protectie termica iar inchiderea asistata creaza un vid perfect la atingerea celor doua doua benzi de izolare din cauciuc.
       Cuptorul sta bine si din punct de vedere al accesoriilor, astfel ca la interior gasesti o tava de coacere dar si un gratar. Curatarea acestuia implica efort minim mai ales ca interiorul este emailat, simpla trecere cu o laveta umeda fiind mai mult decat suficient.

Recomandare:

       Consider ca nu ar trebui sa lipseasca din bucataria niciunei gospodine care se respecta, un dispozitiv performant care nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 2 ani dar si transportul gratuit sunt alte motive care sa te faca sa il achizitionezi de aici
       Daca ai noroc zilele acestea il poti prinde la reducere, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

  


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)