Banda electrica de alergare HouseFit HT 9156 E pret si specificatii tehnice

       HouseFit HT 9156 E este o banda de alergare perfecta pentru oricare dintre utilizatori, experti sau incepatori, aceasta oferind un mod placut de a te mentine in forma, asistat de un computer de bord care iti va oferi o gama diversificata de exercitii. Conditia fizica dar si modul in care aratam ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi mai ales ca o viata sportiva plina de miscare ne poate influenta pozitiv si sanatatea.
       Banda eletrica de alergare HouseFit HT HT 9156 E este dotata cu un motor de putere mare de pana la 2.5 CP care ii imprima acesteia o viteza variabila de pana la 20 Km/h. Suprafata de alergare de 140 x 48 cm ofera o aderenta buna la miscare iar in cazul in care apar accidente si te dezechilibrezi, aceasta detine un sistem electronic cu oprire automata
       Pentru utilizatorii avansati care vor sa experimenteze un alt grad de dificultate, banda de alergat este prevazuta cu 16 nivele de inclinare. Sistemul de amortizare al benzii absoarbe eficient socurile produse sub actiunea greutatii tale. Masa corporala maxima admisa este de 125 Kg.
       Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern va afisa pana la 5 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord.
       Sistemul de amortizare socuri ii asigura o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa ascultii muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul celor difuzoare stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda.  Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. 
       Suprafata de alergare (covorul rulant) ofera o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ la care se adauga un cadou gratuit format dintr-un set de greutatiVerifica pret redus

                         
                          

     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)