Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C 6314 pret si specificatii tehnice

       Daca ai probleme cu vechea masina de spalat si acum vrei sa treci la un model nou, cu siguranta ca Whirlpool AWO/C 6314 este o alegere de luat in seama, un model cu un design practic, usor de utilizat si eficienta. Este un model excelent cat sa incapa cu usurinta intr-o locuinta la bloc, unde stim cu totii ca spatiul nu este intotdeauna foarte generos: 84.5 x 59.5 x 52 cm. 
       Panoul de comanda central dispune de functii rapide de acces la programe, viteza de rotatie dar si temperatura, alaturi de care se gaseste un superb display LCD. 
       Capacitatea de incarcare de la interior este de maxim 6 Kg pentru care masina de spalat foloseste o viteza de centrifugare de pana la 1200 rpm. 
       Masina de spalat Whirlpool beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++ cu un consum in program standard de numai 0.69 kWh.
       La fel si aria de selectie programe destul de mare de pana la 18 moduri de spalare predefinite ma duce cu gandul ca nu este o alegere chiar atat de rea cum s-ar gandi majoritatea daca ar sti ca costa atat de putin. Programele acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program usor de calcat, baby protect - elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care - pentru haine de culoare negru, program rapid si camasi.  
       Daca te grabesti sa pleci undeva ai doua optiuni, fie alegi programul rapid de 15 minute sau programezi automat ca masina de spalat sa functioneze in intervalul stabilit de tine si sa se opreasca exact atunci cand doresti. 
       Functiile si siguranta utilizarii acesteia va fi atent monitorizata de mai multe sisteme integrate printre care: Oprire si adaugare - permite adaugarea de rufe pe parcursul unui program deja inceput, sistem detectare spuma - detecteaza nivelul de spuma de la interior si optimizeaza modul de functionare astfel incat nivelul sa fie unul optim pentru o curatare intensa, programare intarziata - programare in timp de functionare si oprire.
        Tehnologia "Al- 6-lea Simt" simte cam tot ceea ce se intampla la interior si asta datorita senzorilor montati in cuva, meniti sa adapteze procesul de spalare asfel incat sa fie mai eficient in privinta consumului de apa, detergent si apa.
        Si ca tot veni vorba de consum, modelul de fata are un consum mediu de apa de aproximativ 8200 litri, daca ne referim la un an. Masina de spalat este prietenoasa si atunci cand vine vorba de zgomot, cu un nivel situat la limita normala de aproximativ 78 dB la centrifugare si de 58 dB la spalare.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)