Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 pret si specificatii tehnice

     Masina de spalat rufe Beko WTV9734XS0 este o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un dispozitiv de spalat de capacitate mare, ideala in cazul unei familii mai mari, totul la un pret accesibil. Dat fiind capacitatea de spalat foarte mare de pana la 9 Kg, zona de acces interior a fost astfel optimizata pentru a suporta si elemente de vestimentatie mai mari, de la paltoane, coverturi sau chiar covoare pentru a fi incarcate si descarcate cu usurinta. Viteza maxima de centrifugare poate atinge un nivel de pana la 1400 rpm.
      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanele de selectie temperatura, viteza de rotatie si programe de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs dar si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LCD. 
      Masina de spalat Beko beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++-20% cu un consum in program standard de numai 0.79 kW/h. Acest lucru este dat si de motrul intern care foloseste tehnologia DC Inverter, un motor care supune la o uzare in timp mai redusa datorita periilor care functioneaza in contratimp.
      La fel si aria de selectie programe destul de mare de pana la 16 moduri de spalare predefinite ma duce cu gandul ca nu este o alegere chiar atat de rea cum s-ar gandi majoritatea daca ar sti ca costa atat de putin. Programele acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect - elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care - pentru haine de culoare negru, program rapid si camasi. 
      Hygiene este un program perfect pentru igienizarea rufelor la o temperatura ridicata. Utilizand acest mod de spalare vei fi sigur ca bacteriilr acumulate in timp in tesatura vor fi eliminate cu succes. Deasemenea daca speli rufe care se pot sifona rapid, camasi sau tricouri, cu programul antisifonare nivelul de centrifugare va fi unul mult redus astfel incat efectul sa fie mult mai redus.
      Programul mixt se muleaza perfect pentru momentele in care ai la spalat haine din mai multe categorii si vrei sa le speli pe toate intr-o singura transa. 
      La interior forma speciala a tamburului AquaWave de trapez va asigura o mai buna circulatie a apei si va proteja in timp hainele ca acestea sa nu sa se deterioreze. Sistemul electronic de control al balansului va echilibra de fiecare data rufele de la interior astfel incat nivelul vibratiilor resimtit la exterior sa fie unul minim.
       Ca masura de siguranta masina de spalat dispune si de functie blocare acces interior si butoane de control, care reprezinta o solutie perfecta atunci cand ai prin jur si copii mici. Deasemenea sistemul de reglare al consumului va limita consumul de detergent la cantitatea de rufe introdusa la interior
      Ca tot veni vorba de consum, modelul de fata are un consum mediu de apa de aproximativ 9800 litri, daca ne referim la un an. Masina de spalat este prietenoasa si atunci cand vine vorba de zgomot, cu un nivel situat la limita normala de aproximativ 57 dB la centrifugare.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)