Semineu Toronto Nuc Colt - cu focar 3D DIMPLEX OPTIFLAME DF2010-EU pret si specificatii tehnice

      Sistemul de incalzire este la fel de important ca orice alt lucru din casa dar atunci cand imbina utilul cu placutul parca nu te-ai mai desprinde din fata lui asa cum se intampla si in cazul semineului Toronto Nuc Colt - cu focar 3D DIMPLEX OPTIFLAME DF2010-EU. Zilele reci de iarna sunt acum atenuate eficient iar atmosfera placuta si calduroasa din jurul lui face ca aici sa fie locul preferat a intregii familii. Fie ca vrei sa citesti o carte sau pur si simplu vrei sa privesti focul necontenit care arde acompaniat de sunetul trosnetului de busteni incinsi, atmosfera va fi mereu una pe placul tau, iar caldura emanata de acesta va fi pe masura.
       Semineul Toronto Nuc Colt este exact ceea ce iti trebuie si tie iarna aceasta, un dispozitiv performant, care sa dea un aspect inedit casei tale. Constructia sa solida din lemn masiv de nuc cu imbinari de calitate vor da o noua infatisare caminului tau. 
       Semineul beneficiaza de unul dintre cele mai renumite focare electrice, patentat de cei de la Dimplex. Principala calitate a sa de a imite in detaliu efectul focului creeaza o ambianta placuta si de efect oriunde l-ai instala. Trebuie sa tii totusi cont si de dimensiunile acestuia care se incadreaza in urmatoarele valori: 92 x 93 x 79 cm. 
       La interior gasim o aeroterma de 1.6 kW, foarte silentioasa care functioneaza intr-o singura treapta de putere. Reglajele temperaturi dar si modul deliberat de afisare efect flacara de pe display-ul de la exterior pot fi setate de la distanta folosind telecomnda din dotare care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite valori de temperatura ale componentelor acestuia.  
      Capacitatea de incalzire a acestui semineu electric este suficienta pentru a asigura cel mai inalt grad de confort pe un volum de aer de pana la 110 mc/h (eficient pentru o suprafata de pana la 37 mp). Aeroterma incrporata va radia caldura din interior si va amplifica caldura emisa atunci cand este absolut nevoie.

Recomandare:


        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)