Frigider cu doua usi LG GTB574PZHM dotari tehnice

     LG GTB574PZHM este un dispozitiv de tip frigorific care beneficiaza de tehnologia No Frost, arata foarte bine ca aspect si poate fi considerat ca fiind o alegere de bun gust pentru oricine isi doreste performanta si calitate. Este un model destul de voluminos, care poate fi folosit de intreaga familie datorita spatiului foarte bine structurat la interior cu numeroase rafturi si zone de depozitare usor accesibile.
     Calitatea  materialelor si a tehnlogiilor garanteaza o folosire a acestuia de lunga durata, un model care completeaza cu succes aspectul de interior al casei tale. 
     Acesta dispune de un sistem de racire de tip No Frost atat pentru frigider cat si congelator, tehnologie care garanteaza lipsa ghetii in timp, astfel ca acesta nu trebuie sa fie supus procesului de decongelare, asa cum se intampla cu vechile dispozitive. 
     LG GTB574PZHM este un dispozitiv frigorific care ofera un spatiu imens la interior, cu o capacitate de 438 de litri care face din acesta sa fie o optiune importanta pentru intreaga familie. In partea superioara se regaseste congelatorul iar in partea de jos frigiderul. Desi este atat de mare, nu ocupa un spatiu iesit din comun, caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 185.4 x 74 x 76.5 cm. 
      Spatiul din frigider este impartit de cele 2 rafturi din sticla securizata si rezistenta. Primul raft de sus este impartit in 3 zone distincte, fiecare reprezentant o zona ideala pentru produse proaspete, produse lactate si refrigerate. In partea de jos gasim si un compartiment dedicat fructelor si legumelor, zona in care depozitatea alimentelor de natura vegetala sunt tinute la o temperatura constanta, ferite de inghet. Garnitura etansa a acestui compartiment impiedica pierderea umiditatii iar orificiul de ventilatie elibereaza surplusul de umiditate cand acesta depaseste limitele normale.
       Temperatura este mentinuta la un nivel constant in tot interiorul frigiderului cu ajutorul unui sistem de ventilatie bine proiectat care sufla din mai multe directii pe fiecare nivel in parte. Temperatura constanta elimina posibilitatea de condens si astfel alimentele sunt mentinute in deplina siguranta pe o perioada de timp mai indelungata.

       Congelatorul pozitionat in zona superioara are un singur compartiment si are o capacitate de congelare de 6 Kg la 24 de ore.
       Pentru o manevrabilitate usoara pe timp de noapte, acesta beneficiaza si de aportul a doua becuri LED cu un consum redus de energie.

       Sistemul de diagnosticare inteligent Smart Diagnosis te va ajuta sa rezolvi rapid problemele de ordin tehnic si sa repui in functiune frigiderul fara sa fie nevoie de un specialist. Acesta functioneaza pe baza instalarii unei aplicatii speciale pentru smartphone care iti va transmite coduri eroare care pot fi verificate in cartea tehnica a frigiderului. Urmarind pasii si instructiunile pentru fiecare cod eroare, totul va fi foarte simplu.
      In cazul unei intreruperi de curent, frigiderul LG GTB574PZHM are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 40 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


                                v

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)