Side by Side LG Door in Door GSJ760WBXV pret si specificatii tehnice

       LG Door in Door GSJ760WBXV este un dispozitiv de tip Side by Side care ofera un spatiu de depozitare imens pentru pastrarea unei cantitati mai mari de alimente in cele mai bune conditii de siguranta termica. Pe langa faptul ca spatiul este unul extrem de vast la interior, specialistii Lg au cautat sa implementeze si un sistem de usi care sa ofere accesul rapid in fiecare colt al frigiderului.
       Desi daca e sa privim volumul mare de pana la 600 de litri, acest lucru pare aproape imposibil, sistemul de usi implementat "Door in Door" aduce ca noutate posibilitatea de a dota acest dispozitiv cu 4 usi care sa ofere accesul rapid in 4 zone diferite. Un alt avantaj care il aduce acest sistem este si faptul ca interiorul combinei nu se mai raceste tot deodata, influenta de temperatura cu exteriorul fiind una mai redusa. 
       Frigiderul are un volum net de 405 litri si este foarte spatios. Rafturile rezistente din sticla securizata pot fi reasezate pentru a crea spatiul de care ai nevoie, ultimul de jos fiind reprezentat de un compartiment special pentru depozitarea fructelor si legumelor in deplina siguranta. Compartimentul Moist Balanced este o zona special amenajata la interior care mentine o umiditate mult mai ridicata fata de nivelul normal. Umiditatea din alimentele stocate este evaporata si apoi condensata pentru a se mentine astfel nivelul corect de umiditate. 
       Sistemul de filtrare aer de la interior cu filtru Pure N Fresh reduce la minim mirosurile neplacute de la interior. Acesta contine un purificator de aer pe baza de carbune activ care impreuna cu un ventilator de interior distribuie aerul uniform pe 3 nivele diferite de rafturi prin tubulatura special creata in acest sens.         
       Congelatorul cu o capacitate de stocare de 196 litri este dotat la fel ca si frigiderul cu doua usi de acces cu deschidere laterala. Acesta are o performanta de congelare de 12 Kg/24 de ore, impresionant fiind  printre cele mai bune rezultate pentru o combina frigorifica.
       Sistemul de iluminare cu LED iti va asigura accesul facil la alimentele din interior chiar si pe timp de noapte luminand perfect toate colturile frigiderului cu un consum minim de energie.
       Temperatura in interior este monitorizata foarte exact gratie sistemului electronic de reglare a temperaturii cu care este dotata aceasta combina.
       De remarcat este si faptul ca aceasta este si silentoasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului de aproximativ 39 dB. Cu functia avertizare sonora esti atentionat acustic in momentul in care uiti usa combinei frigorifica deschisa mai mult de 10 secunde.

       Compresorul cu Invertor de la Lg este un alt element cheie in tot acest angrenaj, un dispozitiv performant care reuseste sa pastreze alimentele proaspete pentru mai mult timp cu un consum de energie minim. Compresorul Liniar Inverter de la Lg controleaza puterea de racire si reduce uzarea in timp a combinei frigorifice oferind o fiabilitate de lunga durata. Astfel  cu mai putine puncte de frecare zgomotul in timpul functionarii va fi redus semnificativ (39 dB) iar durata de functionare va fi una mult mai extinsa (producatorul ofera garantie extinsa pentru compresor de 10 ani).
       Sistemul de dezghetare este unul automat, intreg procesul avand loc in timpul functionarii fara a mai fi nevoie de a opri in totalitate combina. Este economica si din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru care consumul mediu de elergie este de aproxmativ 419 kW/an.
       Sistemul de diagnosticare inteligent Smart Diagnosis te va ajuta sa rezolvi rapid problemele de ordin tehnic si sa repui in functiune frigiderul fara sa fie nevoie de un specialist. Acesta functioneaza pe baza instalarii unei aplicatii speciale pentru smartphone care iti va transmite coduri eroare care pot fi verificate in cartea tehnica a frigiderului. Urmarind pasii si instructiunile pentru fiecare cod eroare, totul va fi foarte simplu.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat profesionist care sa iti ofere tot spatiu de care ai nevoie pentru depozitarea alimentelor in deplina siguranta: Verifica oferta pret

          Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifia pret redus

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici


 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)