Banda de alergare Reebok GT50 One pret si specificatii tehnice

       Reebok, un gigant atunci cand vine vorba de adidasi si alte accesorii sport, aduce in prin plan in zona de fitness banda de alergare Reebok GT50 One, un model care respecta cele mai exigente rigori, atat din punct de vedere constructiv cat si software prin prezenta numeroaselor exercitii care pot fi accesate din consola principala. 
       Un model perfect pentru exercitiul de interior in cadrul unei sali de fitness sau chiar la tine acasa departe de ochii tuturor. 
       Constructiv, banda de alergare arata foarte bine la exterior, are un cadru metalic rezistent care suporta o sarcina utilizator de pana la 120 Kg. Motorul are un cuplu de 2.25 CP care ii imprima acesteia o viteza maxima de pana la 18 km/h. Deasemenea cu ajutorul sistemului de inclinare automat poti modifica unghiul de inclinare cu o variatie de 0-15 %.
       Sistemul de amortizare soc va permite sa o folosesti chiar si fara pantofi sport adecvati, acesta absorbind mare parte din socul produs atunci cand canalizezi cea mai mare parte a greutatii corpului in pasii executati. Acest sistem ii asigura si o functionare usoara si silentioasa iar in cazul in care doresti sa asculti muzica preferata poti conecta un dispozitiv extern telefon sau mp3,  muzica fiind redata prin intermediul difuzoarelor stereo frontale pozitionate langa panoul de comanda. Pe timp de vara zona de ventilator care va sufla aer proaspat catre tine te va ajuta sa respiri cu usurinta si sa treci mai usor peste caldura degajata de corp.
      Computerul de bord este dotat cu ecran LCD ultramodern care va afisa pana la 6 functii: timp, viteza, distanta, calorii, puls, inclinare, body fat. Manerele prevazute cu senzori de puls vor trimite informatiile catre computerul de bord. Tot de aici poti selecta pana la 24 programe predefinite, 1 program definit de utilizator, 3 programe target (timp distanta, calorii) si histograma programului ales. Partea superioara cuprinde taste rapide pentru cresterea sau scaderea vitezei, butoane pentru setare nivel de inclinatie, butoane de selectie pentru diverse caracteristici de performanta ale exercitiilor fizice, si activare functie MP3. 
       Suprafata de alergare (covorul rulant) masoara in dimensiuni 140 x 48 cm, oferind o zona sigura pentru executarea in conditii bune a exercitiilor. Dupa fiecare sesiune de exercitii banda de alergare se poate plia, astfel incat in timpul depozitarii sa nu ocupe un spatiu foarte mare. In plus pentru a fi mutata cu usurita dintr-o camera in alta aceasta este prevazuta si cu roti de deplasare.

Recomandare: 

         Este alegerea perfecta daca iti doresti o viata sanatoasa alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus





Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)