Blender Bosch MMB42G0B pret si specificatii tehnice

     Intreaga familie foloseste blenderul Bosch MMB42G0B mai ales ca este un dispozitiv atat de usor de folosit si indemanatic in toate treburile de pe la bucatarie. Il folosim atat in prepararea smothie-urilor sau atunci cand e nevoie sa marumtim fructe sau legume cand pregatim o salata sau facem mancare. 
      Este un dispozitiv cu un design placut, este compact si poate fi manevrat cu usurinta dintr-un loc in altul oferind totodata o fixare perfecta pe blatul de bucatarie. Este un dispozitiv cu functii minimaliste, este complet negru si nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. In partea de sus gasim un bol din sticla rezistenta de capacitate 2.3 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.
      Panoul de comanda cuprinde butoanele aferente de Power On si OFF si cele pentru trepte de viteza. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs din categoria ieftin. 
      Puterea maxima atinsa de acesta este de 700 W pentru care poti selecta 2 trepte de viteza progresiv. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Functia Turbo iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

      Calitatea materialelor dar si constructia acestuia este un alt element care te va incanta, mai ales ca vorbim de un produs de marca Bosh, un produs 100 % nemtesc cu reale valente tehnice.

Recomandare:

     Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat


                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)