Uscator de rufe AEG T97689IH3 performante si design pe masura

    Uscatorul de rufe AEG T97689IH3 este o alegere esentiala acum in prag de sezon rece, o solutie optima care sa ofere performante de nivel inalt in procesul de uscare al rufelor. Noi l-am achizitionat deoarece nu dispuneam de un spatiu adecvat pe balcon pentru uscarea rufelor iar acum vine si iarna, uscarea rufelor ar fi durat chiar si 2 zile pana cand hainele sa fie purtate din nou. 
    Este un dispozitiv modern, care beneficiaza de o multime de functii de ultima generatie. Incepand cu panoul de comanda, toate comenzile pot fi actionare senzorial prin touch control, selectia programelor se face cu ajutorul unui selector alaturi de care se gaseste un display LCD de dimensiuni generoase cu ajutorul caruia vei primii toate informatiile de interes referitor la timpul de lucru, temperatura de la interior si programul selectat. Materialele de calitate din care este construit dau de fiecare data impresia cum ca ai de-a face cu un dispozitiv din categoria premium, modern elegant dar si eficient. 
     De interes este si faptul ca acesta este certificat WoolMark Blue Platinium care face referire la modul si atentia deosebita cu care acesta trateaza fiecare accesoriu de imbracaminte astfel incat in timp hainele tale sa nu se deterioreze in timp. Tamburul de capacitate de pana la 8 Kg ofera un spatiu captusit astfel incat sa nu evacueze in interior caldura la temperatura ridicata, intreg procesul fiind unul progresiv, lucru care face parte din sistemul de protectie indelung al aparatului pentru hainele tale.
     Sistemul senzorial OptiSanse se bazeaza pe un set de senzori montati la interior in cuva care au functia de a monitoriza constant temperatura atinsa, gradul de umiditate dar si cantitatea de rufe introdusa la interior. Fiecare program este unul personalizat in functie de necesitatile de moment, iar asta implica citirea parametrilor de catre acesti senezori.
     Imi place si ideea ca acesta nu are un consum atat de mare pe cat ne-am fi asteptat, un dispozitiv realmente economic, iar drept dovada sta incadrarea acestuia in clasa energetica A+++ pentru care consumul in program standard este de numai 1.52 kW/h.
     Intreg procesul de uscare se bazeaza pe introducerea de aer cald indus de o pompa de caldura, un procedeu destul de intalnit la astfel de dispozitive. Programele de lucru, 16 la numar acopera intreaga gama de necesitati astfel: WoolHand Machine - uscare delicata pentru haine din lana, prgrame care implica un anumit grad de uscare (usor umede, gata de pus in dulap, gata de calcat si extra uscate), program lenjerie, programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, jeans), centrifugare delicata sau intensiva, program pentru matase si perdele, program delicate si mixt pentru o combinatie de mai multe tipuri de tesaturi. 
      Odata ce este incheiat intreg procesul de uscare, utilizatorul este avertizat sonor si prin aprinderea becului intermitent de Stop. Alegand modul de programare intarziata, poti alege ca masina de spalat sa porneasca cu o intarziere care sa varieze intre 30 de minute si 2 ore.
      Ne-am bucurat si de faptul ca uscatorul AEG ocupa un spatiu destul de mic si nu este atat de voluminos cat ar parea, avand urmatoarele dimensiuni: 85 x 60 x 60 cm. Nivelul de zgomot pentru acesta nu este unul ridicat si se incadreaza in limitele normale de 62 dB.

Recoamndare: 

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca beneficiaza de o multime de sisteme avansate de uscare: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca il comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)