Combina frigorifica ColorGlass NoFrost Bosch KGN36SQ31 performante bune si design pe masura

       Combina frigorifica ColorGlass NoFrost Bosch KGN36SQ31 este o alegere perfecta pentru oricine cauta sa isi mobileze casa cu dispozitive electrocasnice din categoria premium, un dispozitiv dotat cu cele mai noi tehnologii patentate de germanii de la Bosh. 
       Exteriorul si calitatea vopselei utilizate pentru acest model va fi elementul principal care va iesi in evidenta de fiecare data cand o vei folosi, un model cu o frumusete aparte datorita suprafetei lucioase de culoare maroniu deschis. In partea superioara este dotata si cu un panou de comanda dotat cu indicator LED care afiseaza in timp real parametrii de functionare selectati dar si temperatura mediului ambiant de la interior.
       Aceasta isi gestioneaza foarte bine si consumul energetic, lucru evident din incadrarea acesteia in clasa de eficienta A++. Un factor care contribuie la consumul redus este si faptul ca aceasta este o combina de tip No Frost, functie care protejeaza alimentele la interior de formarea ghetii. Racirea se bazeaza pe curenti directionali care sunt uniform dispersati in tot interiorul acesteia astfel incat temperatura sa fie una constanta.
       Combina frigorifica are un volum total de 285 litri din care 66 litri ii revin congelatorului pozitionat in zona de jos iar restul de 219 litri ii sunt atribuiti frigiderului. 
       Frigiderul destul de spatios, este foarte bine organizat ca spatiu la interior, aici unde intalnim pana 3 rafturi de depozitare alimente. Deasemenea exista si zone special dedicate anumitor tipuri de produse cum ar fi: Sertar HydroFresh cu control umiditate, aici unde fructele si legumele vor fi pastrate proaspete pentru o perioada de timp mai indelungata si compartiment ChillerBox -  temperaturi mai joase decat restul frigiderului pentru a mentine carnea si pestele in conditii optime. La randul ei, usa frigiderului este prevazuta cu cate un suport la fiecare nivel in parte, loc in care poti depozita alimente de dimensiuni mici sau sticle de apa sau bauturi racoritoare.
       Congelatorul are si el la fel tot 3 compartimente iar capacitatea de congelare in timp este de aproximativ 8 Kg la 24 de ore.
       La fel ca multe alte cmbine frigorifice de inalta clasa, Bosch KGN36SB31 este dotata cu mai multe functii:

Functie ECO/Holiday - In perioadele atunci cand esti plecat poti selecta un mod de functioare al combinei mai economic
Air Fresh Filter carbon - sistem inteligent de fltrare aer la interior care elimina mirosurile neplacute
Functie super congelare/racire - principiu care se aplica atat congelatorului cat si frigiderului si consta in obtinerea caracteristicilor de mediu intr-un timp cat mai scurt
Sistem avertizare usa deschisa/temperatura ridicata - esti avertizat audio daca lasi usa deschisa mai mult de un minut

        Caracteristicile de mediu interior nu pot fi puse la indoiala mai ales ca aceasta vine dotata si cu filtru de tip carbon  activ - care are ca principala menire de a elimina mirosurile neplacute de la interior si a agentilor patogeni care pot produce mucegai.

        Dispozitivul frigorific este dotat cu un compresor de tip SN-T care are o autonomie fara curent de pana la 17 ore cu un nivel al zgomotului ce il putem cataloga de-a dreptul aproape inobservabil - nivel zgomot maxim 43 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                            


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)