Mixer cu bol Star-Light SMM-1200BMG pret si specificatii tehnice

       Star-Light SMM-1200BMG este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv multifunctional care sa faca treaba a 3 aparate in unul, de mixer, blender dar si masina de tocat.
       Mixerul este mereu la indemana atunci cand iti doresti sa prepari ceva bun la bucatarie sau pur si simplu framantarea aluatului. Poti sa bati albusul de ou si sa framanti compozitia de amestec a prajiturii mult mai simplu si usor cu acest dispozitiv.
       Acesta este prevazut cu 6 trepte de viteza pentru diferite tipuri de aluat (ma refer la consistenta). Functia Turbo grabeste procesul de framantare, timpul de lucru fiind semnificativ redus. Acesta contine 3 palete: o paleta de framantat, o paleta pentru prepararea albusului si o paleta de mixare.

       Deasemenea pe langa functia de mixer, Star-Light SMM-1200BMG poate fi folosit si ca masina de tocat carne sau blander. Ai practic 3 dispozitive in 1 perfecte pentru nevoile oricarei bucatarese. Capacitatea bolului pentru framantare este de 5.5 litri.
     Masina de tocat carne este dotata cu discuri din inox care fac posibila amestecarea carnii foarte rapid si usor. Pentru aceasta primesti un set de accesorii dedicate, carnati, sita de protectie dar si accesoriu framantat.
      Blander-ul din dotare contine un vas de sticla si o paleta de taiere rezistenta care poate avea succes chiar si in cazul ghetii sau legumelor care au o consistenta mai dura. Poti prepara foarte usor sucuri naturale in diverse combinatii de fructe sau legume. 

Recomandare:


         Consider ca este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui astfel de dispozitiv performant dar care sa nu coste nici prea mult: Verifica oferta pret


         Daca ai noroc zilele acestea il pozti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)