Cuptor incorporabil Bosch HBG6764S1 pret si specificatii tehnice

       Cuptorul Bosh HBG6764S1 este un un aparat complex cu o multitudine de functii si optiuni, dar in acelasi timp simplu de utilizat chiar si de un incepator in ale bucatariei. Tehnologiile germane de ultima generatie sunt prezente in mare masura si pe acesta contribuind decisiv daca e sa ne uitam dupa performantele de gatire si consumul redus de energie.
       Este un cuptor din clasa premium construit din materiale de calitate ce ii vor oferi acestuia o perioada de functionare de lunga durata si un aspect de invidiat ce va fi remarcat inca de la prima vedere. Panoul de comanda dotat cu doua butoane de selectie mod de gatit si temperatura de lucru este incadrat de un ecran cu display LCD generos care iti va afisa in orice moment detalii cu privire la temperatura din interior, timpul ramas pana la finalizarea mancarii dar si functiile active ale programului de gatit in lucru. Prin rotirea inelului intuitiv poti regla oricare din setarile cuptorului Display-ul LCD foloseste tehnologia TouchControl, astfel ca orice functie poate fi activata prin simpla atingere a ecranului.
       Bosch HBG6764S1 este un cuptor incorporabil electric care se potriveste perfect in bucataria ta alaturi de celelalte electrocasnice avand o putere maxima de 3650 W (consum de energie 0.87 kW/h). Acesta are o capacitate de pana la 71 de litri si se alimenteaza direct de la reteaua electrica. Eficienta acestuia la consum in incadreaza in clasa de consum A+.
       Interesant este si faptul ca noul cuptor Bosh ofera o noua dimensiune in ceea ce priveste arta gatitului. Acesta dispune de o functie suplimentara care ajuta la prepararea alimentelor folosing tehnologia cu aburi Added Steam. Rezultatele sunt uimitoare, carnea pregatita la interior este mult mai frageda, iar alimentele isi pastreaza gustul propriu astfel incat sa tu savurezi de fiecare data o masa delicioasa impreuna cu toata familia. Acest mod de preparare in infuzie de abur, este mult mai sanatos, iar alimentele isi pastreaza mai bine proprietatile naturale si cele ale gustului, lucru care nu se intampla in cazul folosirii focului intens.
    
    Sistemul de curatare este unul de tip catalitic ce se bazeaza pe existenta unor panouri catalitice aflate in partile laterale ce elimina depunerile de murdarie precum si mirosurile neplacute in timpul gatitului.
        Cuptorul Bosch HBG6764S1 este dotat cu o multitudine de functii si programe, 13 la numar, care acopera intreaga gama de necesitati: convectie aer fierbinte, functie decongelare, grill cu suprafata mica/mare, incalzire inferioara si superioara, mentinere cald, blocare usa copii, treapta pentru pizza etc. 
Pentru accelerarea procesului de preparare a alimentelor la interior, sistemul de convectie aer fierbinte se foloseste de ventilatorul de interior care impinge aerul fierbinte catre alimente pentru ca acestea sa fie gata intr-un timp cat mai scurt.
        Sistemul de incalzire superior si inferior asigura o buna distribuire a aerului cald din zonele de sus sau de jos, pentru ca alimentele pregatite la interior sa fie rumenite uniform. Merita testata acesta functie atunci cand gatesti la interior cozonaci sau alte prajituri pentru care procesul de crestere are loc in timpul ce sunt pune in cuptor. Treapta pentru pizza este ideala atunci cand doresti sa prepari o pizza gustoasa dupa reteta traditionala de acasa.
        Cuptorul distribuie uniform caldura la interior prin toti cei 4 pereti pentru o coacere uniforma, 4D Hot Air. Sistemul de transmisie aer intern este foarte bine pus la punct, dar in acelasi timp un rol important in acest lucru il reprezinta si izolarea termica care se produce atat prin instalarea unui geam cu tripla protectie cat si prin peretii interiori care au calitatea de a mentine un nivel termic intact la interior, fara pierderi de caldura.
        Tot procesul de gatire este atent supervizat la interior de senzorii instalati care detecteaza gradul de rumenire si opreste sau continua programul in cazul in care alimentele nu indeplinesc standardele de coacere optime. Cu functia Hot Air Eco, cuptorul Bosh ofera un nou mod de incalzire care este cu 30% mai eficient prin faptul ca utilizeaza functia de ventilare mai intensa pentru care consumul de energie este unul mai scazut.
        Deasemenea cuptorul incorporabil Bosh dispune si de functie blocare butoane de comanda ca element de siguranta pentru copii. Usa de acces la interior ofera o protectie suplimentare si prin faptul ca aceasta isi pastreaza o temperatura potrivita astfel incat sa nu provoace accidente prin ardere. Inchiderea si deschiderea ei este un proces foarte silentios si respecta in acelasi timp cele mai inalte standarde de calitate.
         Sistemul de curatare cu piroliza actioneaza la interior in mod automat fara sa mai fie nevoie sa intervii manual.        Interiorul este luminat, astfel vei putea urmari intreg procesul de gatire de la distanta fara a mai trebui sa deschizi usa acestuia.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatarese iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)