Laptop ASUS ROG GL552VW-CN088D pret si specificatii tehnice

      Un laptop gaming implica un buget mai mare dar intr-un final satisfactia este maxima deoarece ajungi sa rulezi jocurile tale preferate oriunde, deoarece ASUS ROG GL552VW-CN088D ofera in acelasi timp portabilitate dar si performante bune. Acesta face parte din seria ASUS ROG, o serie speciala creata pentru impatimitii gaming si nu numai. Performantele sunt realmente uimitoare, mai ales ca acum cativa ani practic nici prin gand nu te puteai gandi ca vei avea propriul sistem de gaming profesionist in rucsac.
      Arata foarte bine ca design, constructia sa implicand materiale de cea mai buna calitate si anume policarbonat si metal, totul pentru a-i reda acestuia o forma competiiva demna de un battle station. Desi este specificat de producator prezenta de aluminiu si metal greutatea s-a nu a fost influentata prea mult de acest aspect, lucru care il face sa fie nu foarte greu (cantareste aproximativ 2.55 Kg).
      Tastatura reprezinta un alt element de design care te va incanta de la prima utilizare find dotata cu functie de iluminare de culoare rosie reglabila ca intensitate in functie de preferinte. Tastele de interes WASD sunt luminate cu o intensitate diferita fata de tot subansamblul pentru o utilizare mult mai facila pe timp de noapte.
       Display-ul este un Full HD IPS care masoara in diagonala 15.6 inchi si este dotat cu caracteristici speciale ce limiteaza efectul de lucire. Unghiul de vizibilitate este larg iar culorile sunt de cea mai buna calitate.    
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i5 6300HQ tactat la o frecventa de 2.3 Ghz ce poate ajunge chiar si la 3.2 Ghz in modul Turbo Boost. Memoria RAM de 8 Gb ofera un plus esential la performantele de top ale acestui model alaturi de placa video dedicata Nvidia GTX 960M de 4 Gb si HDD de 1 Tb. 
       Arhitectura pe care este realizat intreg sistemul este una de ultima generatie, Skylake, iar ca principale caracteristici aceasta implica un consum energatic mai bine optimizat si performante care vor fo ridicate la maxim doar atunci cand este absolut necesar. Astfel ca noul model arhitectural va permite astfel o autonomie mult mai buna fata de generatiile trecute de pana la 4 ore in folosire intensiva.
        Placa video dedicata este un element care nu trebuie sa treaca cu vederea, reprezentand motorul grafic principal care va pune in functiune aplicatiile gaming care necesita resurse grafice din abundenta. ASUS ROG GL552VW-CN088D a fost dotat cu o placa video de la Nvidia, model GTX 960M  care ofera un share de memorie video de pana la 4 Gb cu o memorie de tip GDDR5. Tehnologia CUDA valorifica la maxim performantele video in sesiunile de gaming.
       Sistemul audio format din cele doua boxe stereo folosesc tehnologia Bang & Olufsen ICEpower au un nivel ridicat al sunetului peste media oricarui alt dispozitiv din aceasta categorie. Am ramas suprins de calitatea sunetului, clar, fara distorsiuni asa cum cei de la Asus ne-au invatat pana acum.
       Acumulatorul de 4 celule pare a fi piesa de rezistenta in acest angrenaj oferind o autonomie de pana la 4 ore in conditii de solicitate hardware la maxim.
       Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, 3 porturi USB 3.0 si 1 portUSB 2.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate. 

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, avand o reducere substantiala, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

       Toata seria ROG - Republic of Gamers este disponibila aici

                     
      


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)