Laptop Lenovo N22-20 Chromebook pret si specificatii tehnice

      Lenovo N22-20 Chromebook este un dispozitiv care nu ar trebui sa lipseasca din geanta oricarui student sau scolar, mai ales ca nu costa foarte mult si beneficiaza de o multime de aplicatii care vin direct preinstalate cu licenta cu tot. Este un laptop micut, subtire, care beneficiaza de sistem de operare produs de cei de la Google, Chrome OS, vandut foarte bine peste ocean. Sunt sigur ca va prinde bine si la noi, incadrandu-se la limita pentru cei care vor achizitiona un nou dispozitiv prin programul " Euro 200".
      Imi place si faptul ca este produs de catre cei de la Lenovo, firma producatoare de laptop-uri care mereu au acordat o atentie deosebita designului exterior si al materialelor care sunt finisate la rang de expert.
      Zona de tastatura ofera un spatiu suficient de mare astfel tu sa te bucuri de precizie la tastat. La fel si touchpad-ul este destul de sensibil astfel incat sa reactioneze rapid la comenzi.
      Display-ul de diagonala 11.6 inchi suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Imaginile arata foarte bine definite sub aspectul culorilor, iar caracteristica anti-glare are rolul de protectie efect de lucire pe toata suprafata ecranului.
      Lenovo N22-20 Chromebook beneficiaza de o configuratie decenta in ceea ce reprezinta componentele hardware, fiind suficient de puternic pentru a rula aplicatiile pentru care a proiectat: Procesor Intel Celeron N3050, dual core, tactat la frecventa de 1.6 Ghz, 2 Gb de memorie RAM, placa video integrata si un spatiu de stocare de 32 Gb pe suport de tip eMMC.
       Laptopul beneficiaza si de o acustica interesanta mai ales ca inglobeaza doua difuzoare stereo, fiecare cu o putere de 1.5 W. Pentru a comunica cu prietenii pe retelele sociale sau Skype, acesta este dotat cu camera web cu microfon incorporat.
       Partea software este cea mai interesanta la acest model de laptop, acesta fiind construit pe ideea de instrument de studiu, cu aplicatii dedicate cunoasterii si invatarii. Acestea pot fi accesate online si offline, prin faptul ca au o caracteristica care le permite sa se sincronizeze la contul tau de google. Nu mai trebuie sa instalezi Office asa cum o faceai in Windows, intreaga suita pentru documente fiind inclusa in pachetul software de baza. Pentru cei care detin documente importante, sistemul de sincronizare permite un acces controlat la date, foarte bine securizat care impiedica accesul altor persoane neautorizate.
        Cu o autonomie impresionanta a bateriei, te poti bucura de chromebook intreaga zi fara sa il incarci. Mai mult de atat, laptopul porneste rapid iar in maxim 8 secunde este gata de utilizat. Cantareste aproximativ 1.27 Kg si are o autonomie de lucru de pana la 14 ore.
       La partea de conectivitate, acesta are acces exterior cu alte dispozitive prin doua orturi USB 3.0, un port HDMI si o iesire audio. Pentru partajare date are in dotare si tehnologia bluetooth 4.1.

Recomandare:

       Acesta reprezinta o investitie de viitor atat pentru studenti cat si profesori, are o autonomie ridicata si ofera acces rapid la datele de interes, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Profita zilele acestea de oferta de lansare si achizitioneaza-l la reducere de pret: Verifica pret actualizat

                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)