Banda de alergat Mecanica Energy Fit 8553TM-2 pret si specificatii tehnice

     Banda de alergat Mecanica Energy Fit 8553TM-2 este o alternativa perfecta daca preferi sportul si miscarea in interiorul casei tale, departe de aglomeratia din salile de fitness. Deasemenea daca esti o persoana care prefera o iesire in parc la jogging in locul salii de fitness, vremea rece de afara care se instaleaza odata cu venirea toamnei si a iernii s-ar putea sa iti strice un pic planurile de miscare, asa ca banda de alergat Mecanica Energy Fit 8553TM-2 poate fi o alegere interesanta in acest caz.
     Este un model perfect pentru oricine care sta la apartament, ocupa un spatiu relativ mic si poate fi pliata dupa fiecare exercitiu astfel incat sa fie depozitata chiar si sub pat. Materialele din care este fabrica sunt de cea mai buna calitate, iar greutatea volanta este de 3.1 Kg.
     In partea superioara vine dotata si un computer de bord care va indica urmatoarele functii: puls, viteza, timp, distanta, calorii. Manerele de sustinere sunt imbracate in cauciuc moale si incorporeaza senzori care masoara ritmul cardiac.
     In functie de conditia fizica poti varia unghiul de inclinare astfel incat exercitiile pe care le executi sa implice si un oarecare grad de dificultate. Setarea de dificultate se face cu un cui de siguranta pentru starea pliata.
     Suprafata de alergare este de 100 x 33 cm, iar greutatea maxima a unui utilizator pe care o poate utiliza este de 100 Kg. O poti transorta foarte usor dintr-o camera in alta, deoarece aceasta vine cu mobilitate buna datorita rotilor de transport cu care este dotata. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                            

     
     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)