Masina de spalat vase semi-incorporabila Whirlpool WBC 3C26 PF X pret si specificatii tehnice

     Intotdeauna am visat la o masina de spalat vase care sa ma ajute la bucatarie, dar ani la rand acestea nu erau chiar atat de accesibile, lucru care m-a facut sa tot aman momentul pana de curand cand am decis ca e cazul sa fac o schimbare in bine in viata mea. Ultima achizitie se numeste Whirlpool WBC 3C26 PF X, si este o masina de spalat vase semi-incorporabila, perfecta pentru nevoile unei familii moderne, dotata cu numeroase programe si optiuni.
      Sistemul de incorporare ii permite acesteia sa fie cu usurinta incadrata in mobila de bucatarie, pentru ca astfel sa beneficiezi de o sistematizare perfecta in ceea ce priveste spatiul ocupat, tinand cont totusi de dimensiunile masinii de spalat care se prezinta astfel: 82 x 59.5 x 57 cm. Panoul de comanda inuitiv ta va ajuta sa alegi comenzile ideale care sa reflecte nevoile tale, cu referire la temperatura, perioada de lucru si consum. Actionarea functiilor de pe tabloul principal este electronica, iar parametrii sunt afisati pe un afisor de tip LED.
      Masina de spalat vase Whirlpool WBC 3C26 PF X are o capacitate de incarcare pana la 14 seturi de vase pentru care poti seta pana la 4 nivele de temperatura progresiv. 
      Programele si optiunile pentru acest model indeplinesc toate cerintele pentru necesitatile cotidiene si insumeaza pana la 8 functii diferite astfel: program normal, program intensiv pentru vase cu murdarie greu de scos, program rapid, program Bio/Eco - combinatie ideala de performanta si consum minim, program prespalare, etc. Deasemenea interiorul este impartit astfel incat sa incapa tot felul de vase, de la mici sau mari, din portelan, sensibile la temperatura, vesela reprezentata de linguri, furculite si pahare. In acest sens poti apela la programele speciale pentru vesela, pahare, program pentru vase sensibile la temperatura, Overnight silence - program de spalare silentios pe timp de noapte sau Power Clean  - combinatie de putere care e menita sa indeparteze chiar si cele mai dificile pete de grasime.
     Tehnologia "Al 6-lea Simt" se bazeaza pe un set de senzori instalati la interior care detecteaza cantitatea de vase, nivelul de murdarie din vase pentru care calculeaza in mod automat necesitatile de sistem pentru ca acestea sa fie spalate eficient. De asemenea adauga cicluri de clatire suplimentare atunci cand este cazul. 
      Optiunea de incarcare la jumatate iti ofera posibilitatea sa speli vase chiar si atunci cand nu acoperi intreaga capacitate maxima, cu un consum de resurse raportat la cantitatea de vase ocupata la interior. Cu optiunea Multizone masina de spalat vase poate stabili diverse setari pentru fiecare raft in parte, cu optiuni personalizate pentru fiecare tip de vase in parte.
      Aspectul energetic este la fel de important ca celelalte lucruri care am vorbit mai sus, modelul d efta fiind unul foarte economic, incadrat in clasa energetica A++ pentru care consumul de energie pentru un ciclu de spalare este undeva la 0.93 kW.

Recomandare:

       Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)