Bicicleta verticala magnetica Techfit XB100 pret si specificatii tehnice

       Bicicleta verticala magnetica Techfit XB100 este alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de fitness complet care te va ajuta sa slabesti foarte rapid si sanatos. AAparatul este foarte bun si de aceea il recomand cu mare drag tuturor care vor sa incerce o metoda de slabire eficienta prin sport, dar asta implica multa vointa si o organizare ferma a timpului liber. 
       Eu cel putin sunt foarte multumita si incantata de el iar rezultatele apar chiar dupa prima saptamana, te vei simti mai energic si plin de viata. Livrarea s-a facut in 2 zile, destul de repede zic eu...si vine totul ambalat asa cum este prezentat in imagine. Primele rezultate vizibile a aparut la aproximativ o luna, atunci cand m-am urcat pe cantar si am observat ca am reusit sa dau 3 Kg, nu ma mai simt greu, iar unele haine incep deja sa ma incapa din nou.
      Este un aparat extraordinar mai ales pentru cei care au vointa si motivatie, care te solicita mult, atat cat sa te faca sa te simti bine si sa spui ca mai vrei sa il incerci si a doua zi.
      In partea centrala, bicicleta magnetica Techfit XB100 este dotata si cu un computer de bord care va afisa pana la 5 functii, si anume: timp, viteza, calorii, distanta si cronometru. Sistemul de franare magnetic are 8 trepte de rezistenta care pot fi setate in functie de conditia fizica a dumneavoastra.
       Mi-a placut foarte mult si faptul ca este pliabila, putand fi depozitata cu usurinta oriunde in casa. Greutatea maxima utilizator este de 100 Kg.

Recomandare:

       Acesta este aparatul perfect pentru un antrenament eficient in intimitatea casei tale, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

                                 

      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)