Semineu MiniMozart Stone - cu focar 3D Dimplex Optiflame pret si specificatii tehnice

       Semineul MiniMozart Stone - cu focar 3D Dimplex Optiflame este o minune la casa noastra mai ales ca este o solutie eficienta si ecologica de caldura pe timp de iarna.si Povestile care se spun in fiecare seara impreuna cu familia in fata focului artificial si atmosfera parca desprinsa din cartile de povestit ne face sa nu regretam deloc pana acum alegerea facuta.
       Este un dispozitiv modern care pe langa caldura emanata care ne ajuta sa incalzim intreaga casa are si un design modern care iti va capta atentia inca de la prima folosire. Semineul MiniMozart Stone este exact ceea ce iti trebuie si tie iarna aceasta, un dispozitiv performant, care sa dea un aspect inedit casei tale. Constructia sa solida care imita ceramica prezinta imbinari de calitate care vor da o noua infatisare caminului tau. 
       Semineul beneficiaza de unul dintre cele mai renumite focare electrice, patentat de cei de la Dimplex. Principala calitate a sa de a imite in detaliu efectul focului creeaza o ambianta placuta si de efect oriunde l-ai instala. Trebuie sa tii totusi cont si de dimensiunile acestuia care se incadreaza in urmatoarele valori: 76 x 70 x 28 cm. 
       La interior gasim o aeroterma de 1.5 kW, foarte silentioasa care functioneaza in doua trepte de putere. Reglajele temperaturii dar si modul deliberat de afisare efect flacara de pe display-ul de la exterior pot fi setate de la distanta butoanele plasate pe panoul de comanda din lateral. Siguranta si protectia supraincalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care sunt depasite anumite valori de temperatura ale componentelor acestuia.  
      Capacitatea de incalzire a acestui semineu electric este suficienta pentru a asigura cel mai inalt grad de confort pe un volum de aer de pana la 110 mc/h (eficient pentru o suprafata de pana la 37 mp). Aeroterma incrporata va radia caldura din interior si va amplifica caldura emisa atunci cand este absolut nevoie.

Recomandare:

        Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv termic performant care iti va schimba in bine atat  aspectul camerei cat si temperatura de interior: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

                              


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)