Frigider Liebherr CTP2921 detalii tehnice si pret

      Liebherr CTP2921 este un frigider care imbina perfect designul clasic dar parca un pic imbunatatit fata de multe astfel de dispozitive din aceiasi marja de pret, alaturi de dotari tehnice decente, totul la un pret accesibil. Calitatile tehnice de care acesta beneficiaza dar si pretul destul de bun fac din acesta sa fie o alegere cat se poate de interesanta.
      Libhnerr este un produs 100 % german de calitate inalta ideal pentru orice tip de locuinta, atat la bloc sau la casa cu dimensiuni destul de limitate: 157.1 x 55 x 63 cm.
      Frigiderul are o capacitate totala de 278 de litri, destul de mare si are doua compartimente cu deschidere proprie, zona de frigider si congelator. Usile de acces la interior sunt construite sa aiba o deschidere spre dreapta cu manere care sunt sculptate in margine, pentru ca acestea sa ofere o rezistenta sporita in timp. 
       Sistemul de racire cu Smart Frost impiedica in timp formarea la interior a unui strat mare de gheata, sistem disponibil atat pentru congelator cat si frigider. Astfel ai nevoie sa parcurgi procesul de decongelare al frigiderului mai rar, iar calitatea aerului rece de la interior isi pastreaza pentru mai mult timp calitatile de temperatura scazuta. Acest lucru are un impact si asupra consumului energetic, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A++ cu un consum estimat de aproximativ 202 kW/an. 
       Frigiderul are un volum net de 220 litri distribuiti uniform pe 4 nivele de rafturi construite din sticla rezistenta securizata. Ultimul raft de jos este special creat pentru a depozita in depline conditii de siguranta fructele si legumele. 
       Congelatorul de capacitate 52 de litri are disponibile doua rafturi rezistente din sticla securizata si are o eficienta la congelare de aproximativ 4 Kg/24 de ore.
       In cazul unei pene de curent, frigiderul Liebherr are o autonomie de pana la 24 de ore pana cand tot interiorul acestuia se decongeleaza. Este un dispozitiv electrocasnic deasemenea silentios, cu un nivel zgomot de aproximativ 40 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 4 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca il comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat



Frigider Liebherr CTP2921, 272 l, Clasa A++, H 157,1 cm, Alb 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)