Uscator de rufe cu condensator Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 performante de nivel inalt

      Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 este solutia ideala daca iti doresti un uscator cu adevarat profesionist sa te ajute sa iti usuci hainele gata spalate rapid si eficient, astfel incat acestea sa fie gata pentru a fi purtate in cel mai scurt timp. Mi-am dorit atat de mult un astfel de dispozitiv si iata ca in cele din urma m-am hotarat si am ales Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110, o alegere de care pot spune ca sunt multumita mai ales ca acum nu mai trebuie sa stau cu rufele zile intregi cu ele pe franghie la uscat.
      Daca vara nu era o problema atat de mare, acum iarna sunt zile in care frigul de afara si umezeala faceau ca chiar si in 2-3 rufele sa nu fie gata uscate in totalitate. Uneori imi doream sa port jeansi si ploverul preferat dar nu puteam deoarece inca erau pe franghie la uscat.
      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, este usor de utilizat iar in partea dreapta vine dotat si cu un superb display LCD de dimensiuni generoase. Astfel vei fi informat cu privire la tot ceea ce se intampla la interior, modul de lucru al uscatorului temperatura, timp ramas pana la finalul programului dar si programul activ.
       Uscatorul de rufe Whirlpool Supreme Dryer DDLX 70110 suporta o cantitate rufe de pana la 7 Kg, acesta fiind potrivit in cazul unei familii mari unde volumul de rufe este unul destul de mare. Tehnologia folosita la uscarea rufelor este prin condensare astfel ca la montarea acestuia nu va trebui sa tii cont de posibilitatea evacuarii apei reziduale. Apa rezultata prin condens este retinuta la interior intr-un asa numit rezervor, care in timp trebuie golit.
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati printre care: program aerisire - improspatare rufe, Wool Excelence - program special de uscare delicata a rufelor din lana, program lenjerie, bumbac, sintetice, usor de calcat delicate, lana, program mixt - pentu un mixt de haine si tesaturi etc. 
       Tehnologia "Al 6-lea Simt" ofera rezultate de spalare exceptionale optimizand in acelasi timp consumul energetic dar si modul de functionare al programului selectat la cantitatea de rufe introdusa la interior. Senzorii instalati la interior detecteaza cantitatea de rufe chiar inainte de pornirea ciclului de lucru adaptand timpul de lucru si consumul energetic la cantitate. Cu functia programare intarziata vei putea selecta ca uscatorul sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, in deplina siguranta.  
      Important este si consumul, dar nu va trebui sa iti faci prea multe probleme din aceasta cauza, uscatorul Whirlpool fiind incadrat in clasa de eficienta B. Nu este nici foarte zgomotos, in timpul functionarii acesta dovedindu-se a fi un dispozitiv destul de silentios. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici
   

                
      


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)