Aragaz mixt Electrolux EKK52550OW pret si specificatii tehnice

       Fiind un aragaz mixt, Electrolux EKK52550OW foloseste alimentarea pe gaz pentru plita si cea electrica pentru cuptor. Un aragaz mixt prezinta mai multe avantaje fata de unul clasic prin faptul ca se apropie ca performante de cuptoarele incorporabile, lucru care este vizibil si prin functiile care le poseda cuptorul, de cele mai multe ori disponibile pentru cuptoarele incorporabile. Importanta este si izolarea termica, astfel ca odata mentinuta temperatura constanta la interior regimul de consum este unul limitat, asa cum se intampla si in cazul modelului de fata.
       Plita superioara este dotata cu 4 arzatoare cu alimentare pe gaz de dimensiuni variate astfel: 1 arzator mare de putere 3 kW, doua arzatoare de putere medie de putere 2 kW si un arzator de putere mica de 1 kW. Pentru usurinta in utilizare atat cuptorul cat si plita beneficiaza de functie aprindere electrica si functie de siguranta in cazul in care apar probleme de ordin tehnic. 
       Cuptorul are o incinta spatioasa, cu o capacitate de 60 de litri, si este optimizat pentru a gati tot felul de alimente pe unul sau mai multe nivele simultan. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are incalzire atat superioara cat si inferioara iar cu ajutorul ventilatorului din interior caldura va circula uniform astfel incat alimentele preparate la interior sa fie patrunse in egala masura din toate partile. Cuptorul beneficiaza si de functie grill, un mod de gatit excelent in cazul in care vrei sa pregatesti friptura.
       Folosind si ventilatorul de la interior in timpul procesului de gatire, inductia de caldura va fi canalizata mult mai accentuat asupra alimentelor, lucru care face sa scurteze mult din timpul alocat gatitului alimentelor.
      Iar daca ti-ai pus si intrebari in legatura cu consumul acestuia, iti spun ca nu este unul foarte mare mai ales ca acesta este incadrat in clasa A-10%. Deasemenea trebuie sa pui in balanta si faptul ca fiind alimentat electric, cuptorul ofera o siguranta mult mai mare in timpul procesului de gatit, este mai ecologic iar prin faptul ca il vei folosi mai mult ocazional nu vei avea costuri mari la factura.
       Aragazul poate fi cu usurinta plasat in bucataria ta, nu ocupa un spatiu foarte mare, caracterizat de urmatoarele dimensiuni 85.5 x 50 x 60 cm.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus

                          


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)