Aragaz mixt Bosch HGD747355F pret si specificatii tehnice

      Conceptul de aragaz mixt vine de la faptul ca acesta foloseste o alimentare hibrida, cu plita alimentata la reteaua curenta de gaz, iar restul cuptorului este alimentat la reteaua electrica. Un aragaz mixt prezinta mai multe avantaje fata de unul clasic prin faptul ca se apropie ca performante de cuptoarele incorporabile, lucru care este vizibil si prin functiile care le poseda cuptorul, de cele mai multe ori disponibile pentru cuptoarele incorporabile. 
      Aragazul mixt Bosch HGD747355F reprezinta cea mai buna alegere in materie de aragaze mixte, un dispozitiv care poseda o multime de tehnologii, care vor face ca gatitul alimentelor sa fie o simpla operatiune, atent monitorizata tehnologic. Dar sa nu uitam si partea de constructie, aici unde mare parte a tehnologiei germane de constructie iese in evidenta prin materialele de calitate care sunt imbinate, exact cum trebuie, prin excelenta si pasiune pentru lucruri bine facute.

                                   

      Plita superioara construita pe un suport vitroceramic este dotata cu 4 arzatoare cu alimentare pe gaz de dimensiuni variate astfel: 1 arzator mare de putere 3 kW, doua arzatoare de putere medie de putere 1.7 kW si un arzator de putere mica de 1 kW. Suprafata vitroceramica permite o curatare mult mai usoara, nu se zgarie si arata mult mai elegant, specifica produselor din categoria premium.
      Panoul de comanda cuprinde butoanele de actionare ochiuri de gaz, ationare cuptor si un panou cu display LCD pentru functiile cuptorului. Toate comenzile pentru cuptor sunt actionate prin touch control, si apoi afisate pe display-ul de dimensiuni generoase (temperatura, timp de lucru si program activ). Pentru usurinta in utilizare atat cuptorul cat si plita beneficiaza de functie aprindere electrica si functie de siguranta in cazul in care apar probleme de ordin tehnic. 
      Cuptorul are o incinta spatioasa, cu o capacitate de 66 de litri, si este optimizat pentru a gati tot felul de alimente pe unul sau mai multe nivele simultan. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are incalzire atat superioara cat si inferioara iar cu ajutorul ventilatorului din interior caldura va circula uniform astfel incat alimentele preparate la interior sa fie patrunse in egala masura din toate partile. 
      Sistemul de convectie aer fierbinte foloseste functia de ventilare pentru a canaliza caldura asupra alimentelor, proces care duce la un timp mai scurt de preparare a alimentelor. Deasemenea pentru a nu mai fi nevoit sa deschizi usa cuptorului acesta are iluminare interioara, siste usa rece pentru mentinerea unui nivel optim al temperaturii ca masura de siguranta pentru evitarea accidentarii si functie de autocuratare catalitica.
      Sistemul de convectie aer 3D asigura o circulatie uniforma a aerului in tot interiorul cuptorului, pentru ca alimentele de la interior sa fie gatite uniform pe toata suprafata lor chiar si pe 3 nivele simultan. 
      Sistemul de autocuratare efectueaza automat curatarea interiorului rdicand temperatura la interior pana la 500 de grade, timp in care rezidurile acumulate se vor transforma in cenusa, care poate fi indepartata usor cu o simpla capta de bucatarie. 
      Aragazul Bosh vine dotat si cu o multime de alte accesorii si anume, un gratar cuptor, o tava, sertar inferior pentreu vase, etc. 
      Consumul energetic nu va fi o problema, aragazul fiind destul de economic, incadrat in clasa A de eficienta. Spatiul ocupat de acesta la nivel de camera se va incadra in urmatoarele limite: 85 x 60 x 60 cm.

Recomandare:

           Acesta reprezinta o alternativa perfecta chiar si la un cuptor incorporabil, fiind o adevarata unealta de bucatarie pentru gatit eficienta, de care te vei bucura in fiecare zi: Verifica oferta pret

           Garantia standard pentru acesta este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il cmanzi de aici

           Il poti achizitiona zilele acestea avand si o reducere consistenta, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

         
                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)