Laptop ASUS X540LJ-XX078D pret si specificatii tehnice

      Pentru aceia dintre voi curajosi si nonconformisti, Asus aduce pe piata un laptop cu totul special, care beneficiaza de o culoare interesanta, un rosu aprins matalizat de bun gust care cu siguranta va lua ochii tuturor. Laptopul ASUS X540LJ-XX078D este cu siguranta o buna alegere si din punct de vedere hardware, un dispozitiv foarte bine echilibrat, dotat cu componete de cea mai buna calitate pentru a asigura o fluenta in lucrul cu aplicatii din suita office, programare, editare foto/video, filme si seriale online si ceva gaming. 
      Tastatura ofera acces rapid la tastele de interes, nu aluneca, iar spatiul este suficient de mare intre butoane pentru o precizie la fel de buna. Aplicatiile vor fi comutate din foreground-background folosing un touch sensibil in mai multe puncte care stie si operatii de pinch, scroll, maximizare sau minimizare.
      Display-ul LED masoara in diagonala 15.6 inchi si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Pentru ca acesta sa nu interfereze cu lumina puternica beneficiaza si de suport anti-glare care ii permite astfel sa aiba un unghi de vizualizare bun de pana la 170 de grade.
      Puterea de procesare este data de procesorul cu doua nuclee Intel i3 4005U tactat la o frecventa de 1.7 Ghz, care beneficiaza de cele mai noi tehnologii ale arhitecturei Haswell.
      Memoria RAM de 4 Gb DDR3 are o frecventa de functionare de 1600 Mhz, un standard de frecventa ridicat pentru cei care doresc sa foloseasca laptopul intens pentru gaming. Spatiu de stocare destul de generos este reprezentat de clasic HDD de 500 Gb care opereaza la o viteza de 5400 rpm.
      Laptopul ASUS X540LJ-XX078D vine dotat cu placa video dedicata Nvidia GeForce 920M de 2 Gb care este capabila sa ruleze cele mai pretentioase jocuri la detalii maxime. E alegerea perfecta daca urmaresti un laptop pentru gaming sau grafica cu o configuratie echilibrata ce suporta cam tot ce e pe piata la ora actuala. Tehnologia Nvidia Optimus comuta indirect placa video dedicata cu cea integrata atunci cand nu este absolut necesar performante grafice extraordinare, in ideea de a conserva mai bine energia pe baterie.
       Acumulatorul Li-On de capacitate 3 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 5 ore in conditii de utilizare medie. 
       Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet de pana la 100 Mb, retele Wi-Fi, transfer fisiere prin bluetooth, are 2 porturi USB, unul 3.0 si altul 2.0, un cititor card si un port HDMI. Ai la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Pentru transmisii date la distanta poti folosi si o conexiune bluetooth, versiunea 4.0.
       Interfata reversibila USB Type-C usureaza semnificativ conectarea dispozitivelor periferice si ofera un acces rapid la date cu o viteza ce poate atinge viteza de 5 Gb/s. ASUS X540LJ-XX078D beneficiaza si de unitate optica de tip DVD-RW.

Recomandare:

        Laptop-ul ASUS X540LJ-XX078D este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv portabil  performant care sa iti ofere cea mai buna experienta gaming: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus

                         
      


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)