Televizor LED Star-Light 32DM3000 o alegere de bun gust

      Daca la inceput alegerea a fost un pic ezitanta deoarece nu stiam prea multe lucri despre cei de la Star Light, acum ca am achizitionat televizorul Star-Light 32DM3000 pot spune ca am luat o alegere foarte buna, prin prisma faptului ca la acest pret excelent primesti un televizor de dimensiuni mari, exact pe gustul meu de 80 cm. Star-Light este o firma producatoare de televizoare de la noi in tara, un model autohton care pot spune ca le are pe toate, o imagine buna la rezolutii HD, un ecran nici foarte mare dar nici mic de 80 cm, totul la un pret mai mult decat accesibil. Deasemenea alt lucru care mi-a placut la acest model sunt dimeniunile acestuia care nu il fac sa para subtire, finut si elegant, fiind perfect pentru orice living.
      Instalarea acestuia nu este un procedeu complicat, astfel ca odata ce a primit semnalul tv, il poate lua fie prin cablu coaxial (cel de la operatorul de cablu tv) sau prin antena, acolo unde exista si semnal analogic, va functiona fara probleme. Meniul poate fi configurat si in limba romana, iar toate celelalte modificari de culoare, contrast si luminozitate pot fi facute cu ajutorul telecomenzii.
      Rezolutia maxima suportata de ecran este undeva la HD, dar pot spune ca nu e atat de mare diferenta fata de cea Full HD mai ales ca majoritatea posturilor TV emit in format HD sau SD si binenteles ca si pretul este in favoarea acestuia. Imaginile sunt destul de clare, nici foarte extraordinare dar accceptabile. Chiar si in conditii de lumina puternica culorile si umbrele pot fi distinse cu usurinta, oferind totodata un unghi de vizualizare extins pana la 178 de grade.
      Pentru cei care iubesc sportul sau filmele de actiune timpul de raspuns in frecventa este o caracteristica care nu ar trebui sa scape din vizor, modelul de fata avand o performanta de 8 ms, ceea ce este dea dreptul buna. Raportat la o rata de refresh de 8 ms, imaginile se vor succeda rapid fara sa exista astfel pierdere de informatie.
      Este dotat cu un decodor DVB-T/C care respecta cele mai noi standarde impuse de UE in privinta receptiei terestre si digitale, astfel ca nu vei avea probleme cu receptia posturilor tv. 
      Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 16 W.
      Partea de conectivitate sta la fel de bine ca celelalte capitole, modelul de fata fiind dotat cu doua porturi HDMI, un iesire USB 2.0, intrare SCART si intrare PC. Conectand la portul USB 2.0 un stic de memorie cu filme sau imagini, vei activa layerul intern care poate reda fara probleme fisiere audio/video de pe dispozitive externe de stocare.

Recomandare:

      E un dispozitiv Tv excelent daca dispui de un buget mai modest, o alegere care nu face rabat la performanta, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

       Il gasesti zilele acestea avand si o reducere destul de consistenta, pret la care il recomand tuturor ca fiind un best buy : Verifica pret actualizat

                        
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)