Banda alergare electrica Sporter js-203250 pret si specificatii tehnice

      Pentru un nivel mediu al performantei care sa aiba in vedere mentinerea unei bune conditii  fizice sau pentru a slabi, banda alergare electrica Sporter js-203250 este mai mult decat suficienta, raportul calitate pret fiind unul pe masura. Un alt avantaj pentru acest model il reprezinta si dimensiunile care sunt destul de limitate fata de alte modele, modul de operare simplu, accentul fiind pus pe exercitiu in sine.
      Un model numai bun pentru uz casnic, dotat cu un motor de putere medie care dezvolta un cuplu de 0.75 - 1 CP. Astfel viteza maxima atinsa este de 6 km. 
      In partea superioara vine dotata si un computer de bord care va indica urmatoarele functii: puls, viteza, timp, distanta, calorii. Manerele de sustinere sunt imbracate in cauciuc moale si incorporeaza senzori care masoara ritmul cardiac.
     In functie de conditia fizica poti varia unghiul de inclinare astfel incat exercitiile pe care le executi sa implice si un oarecare grad de dificultate. Setarea de dificultate se face cu un cui de siguranta pentru starea pliata.
     Suprafata de alergare este de 100.5 x 32.5 cm, iar greutatea maxima a unui utilizator pe care o poate utiliza este de 90 Kg. O poti transorta foarte usor dintr-o camera in alta, deoarece aceasta vine cu mobilitate buna datorita rotilor de transport cu care este dotata. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un stil de viata sanatos alaturi de un dispozitiv modern si performant disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret 


        Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

                          


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)