Masina de tocat Bosch MFW3520G pret si specificatii tehnice

      Calitatea produselor germane de la Bosh nu mai este demult un secret, asa ca daca si tu esti in cautarea unei noi masini de tocat iti recomand Bosch MFW3520G, un model care se va dovedi destul de eficient la treburile din bucataria ta. 
      Chiar si asectul exterior este mult imbunatatit fata de alte dispozitive de acest tip, aceasta fiind dotata cu un maner practic pentru transport si depozitare a dicurilor de taiere. Caracteristica de putere este data de motorul de 1500 W cu o putere nominala de 500 W care este capabil sa ofere o eficienta in ceea ce priveste procesul de tocat de pana la 1.8 Kg/minut.
      Palnia de sustinere din partea superioara are o deschidere larga astfel incat la interior sa incape o cantitate mare de alimente care urmeaza apoi a fi tocate de menanismul intern. Functionarea masinii de tocat este intuitiva, contine doar cateva butoane de comanda pornire/oprire, reverse si are o singura viteza.
      In ceea ce priveste accesoriile vei observa ca aceasta dispune de numeroase ptiuni si anume: accesoriu carnati, accesoriu impingere, accesoriu kebbe si mai multe discuri de tocare.
      Piciorusele de sustinere ca niste ventuze ofera o buna stabilitate in timpul procesului de tocare, la fel si zgomotul fiind unul incadrat in limitele normate de 52 dB.

Recomandare:

     Este o masina de tocat care isi face foarte bine treaba pentru care a fost proiectata, ieftina si foarte bine accesorizata, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

    Daca ai noroc o poti achizitiona zilele acestea avand un discount destul de bun, pret la care o consider un best buy al momentului: Verifica pret redus

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)