Aragaz Mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX pret si specifcatii tehnice

      Inspirat din succesul aparatelor de gatit incorporate, noul aragaz mixt Whirlpool ACWT 5G311/IX vine sa suplineasca majoritatea functiilor pe care le gaseai pana acum doar la cuptoarele incorporabile, un dispozitiv mult mai bine dotat, cu o izolatie termica mai buna si un cuptor de capacitate mare care poate fi folosit intens pentru gatit. 
      Whirlpool ACWT 5G311/IX este un aragaz cu o constructie solida, compacta, cu finisajele de cea mai buna calitate. Acesta va fi remarcat cu siguranta in bucataria ta de catre toata lumea, un dispozitiv de gatit modern, perfect pentru a fi folosit la prepararea celor mai variate feluri de mancare. 
      Plita superioara ce contine cele 4 ochiuri foloseste alimentare pe gaz, iar aici avem: 1 arzator mare de putere 3 kW, 2 de dimeniuni normale de 1.9 kW si altul mic de 1 kW. Aprinderea se face aproape instantaneu datorita functiei cu aprindere electrica. Arzatoarele premium sunt dotate cu coroana tripla care prin forma sa speciala permite distribuirea perfecta a flacarii pe toata suprafata vaselor incalzite.
      Cuptorul electric este mandria oricarei gospodine, perfect optimizat pentru a oferi cele mai bune conditii pentru pregatirea cinei in familie. Acesta are o capacitate de 60 de litri si beneficiaza de mai multe functii printre care: functie timer, iluminare interioara, sistem usa rece, incalzire inferioara si superioara.

      Modul de coacere asistata regleaza in mod automat flacara necesara pentru tipul de alimente gatite. Astfel poti alege unul din modurile de gatire precum: fierbere, gatire la foc mediu, gatire in abur, rumenire sau grill.
      Tehnologia de reglare automata "Al 6-lea Simt" ajusteaza din mers anumiti parametrii setati de tine astfel incat coacerea sa fie uniforma si variata din ambele parti.
      Acesta beneficiaza si de functie grill, siguranta cuptor si aragaz - opreste automat alimentarea in caz de pierderi de gaze dar si afisaj LED pentru redarea caracteristicilor de mediu de la interior. Pentru ca timpul de gatire sa fie unul poti apela si la functia cnvectie aer fierbinte care se foloseste de ventilatorul intern pentru a accentua procesul de rumenire a alimentelor pregatite.

     Functia autocuratare cu abur te va ajuta sa il curenti indata ce observi primele urme de murdarie, repede si eficient, totul in mod automat. Invelisul cuptorului din titan permite ca in cadrul unui ciclu de curatare in fata fortei aburului sa elimine cu succes orice urma de murdarie fara efort si fara a folosi un detergent specializat in curatenie. Intreg procesul de curatare dureaza 20 de minute iar apa folosita este incalzita pana la temperatura de 100 de grade care o transforma in abur.
      Alte accesorii auxiliare care le primesti odata cu aragazul se regasesc urmatoarele: 1 gratar cuptor, 1 tava emailata si o tava universala. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)