Pistol vopsit Black&Decker HVLP200 pret si specificatii tehnice

      Acum ca vine toamna orice gospodar care sta la casa stie ca mai are de facut cate ceva, mai ales ca vara a trecut iar temperatura este optima din nou pentru a lucra intrega zi. Fie ca ai de vopsit gardul pardoseli sau orice alt lucru, acum e mai simplu cu noul pistol de vopsit Black&Decker HVLP200. 
     Cei de la Black&Decker sunt destui de profesionisti in ceea ce priveste sculele de lucru, importate si asta pentru ca sunt produse in Anglia, nu cum sunt majoritatea Made in China. 
      Procedeul de folosire este relativ simplu, compus din doua parti componente distincte, pistol si rezervor, acesta din urma se conecteaza la pistol imediat dupa ce amestecul de vopsea este gata pentru a fi aplicat in nuanta de culoare alesa. Un rezervor plin de vopsea acopera o suprafata vopsita de pana la 6 mp. Capacitatea de pompare vopsea este reglabila in intervalul de 0-120 g/min. Rezervorul pentru vopsea are capacitatea de 1.2 litri.
      In functie de proiectul la care vrei sa il folosesti poti regla jetul in 3 trepte de capacitate progresiva. Deasemenea pentru pudrarea vopselei acesta beneficiaza de asa numita tehnologie SprayControl si vopsire in unghi pentru suprafetele incomode.
       Si la capitolul accesorii, acest aparat pare a fi destul de bine reprezentat, astfel ca primesti impreuna cu el urmatoarele: o perie de curatare, un recipient amestec, recipient mic si cupa pentru masurarea vascozitatii vopselei.

Recomandare:

     Reprezinta o buna alegere daca vrei sa achizitionezi un aparat profesionist de uz casnic care sa te ajute in treburile gospodaresti, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Il gasesti zilele acestea avand si o reducere destul de consistenta, pret la care il recomand tuturor, oferta limitata: Verifica pret actualzat

                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)