Electrolux Dual-Care EWW1476WD - masina de spalat cu uscator performanta

      Un dispozitiv 2 in 1 asa cum este si masina de spalat cu uscator Electrolux Dual-Care EWW1476WD este o solutie perfecta pentru oricine sta la un apartament care ofera un spatiu mai restrans, sau nu detine un zona de uscare proprie. Deasemenea trebuie sa iei in considerare ca odata cu racirea vremii timpul de uscare al rufelor va fi unul de lunga durata iar daca doresti sa folosesti anumite haine chiar de-a doua zi poti apela la functia de uscator cu care este dotata si masina de spalat Electrolux Dual-Care EWW1476WD.
      Electrolux Dual-Care EWW1476WD este un dispozitiv multifunctional care vine in intampinarea acestr nevoi, un dispozitiv modern cu multiple optiuni de functionalitate. Poate fi folosita de intreaga familie, modul de programare si utilizare fiind destul de simplu si intuitiv, asistat de un display mari de tip LCD. Aici vei fi informat cu privire la timpul ramas pana la finalizarea programului, temperatura de la interior, functiile si programele active, etc. 
      Nu ocupa un spatiu foarte mare, 85 x 60 x 52.2 cm si are un consum destul de mic. Dealtfel aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A la spalare si B pentru functia de uscare.Consumul in program standard este de aproximativ 0.98 kW/ora.
      Modul de incarcare se face frontal, la interior fiind un spatiu adecvat pentru a incarca pana la 7 Kg de rufe pentru functia de spalare si de 4 Kg pentru uscator. Cele 1400 rpm vor fi de ajuns pentru a duce la finalizare orice sarcina la care o vei pune la incercare. Masina de spalat cu uscator Electrolux iti va permite sa speli si sa usuci rufele intr-un singur ciclu de program. Pe langa rufele obisnuite, aceasta acorda o atentie sporita si tesaturilor delicate. 
      Sistemul de infuzie cu abur la inceput de fiecare program inmoaie tesaturile pentru a fi apoi introduse in programul de spalare normal cu un timp de lucru mai redus. Timpul estimat pentru fiecare program este de maxim 1 ora.
      Programele de lucru destul de numeroase, acopera intreaga gama de necesitati astfel: program spalare rufe rapid, programe adaptate tipului de tesatura (bumbac, lana, sintetice, delicate), programe pentru volume mari (coverturi, paltoane etc.), extra-clatire etc.
      Tehnologia TimeManager iti va permite sa setezi timpul de lucru la atat cat dispui tu, astfel incat spalarea rufelor sa nu fie un proces de lunga durata si anevoios. 
       Pentru functia de uscare masina de spalat se foloseste de functia cu condensare abur, apa fiind apoi evacuata pe zona de iesire comuna cu cea pentru masina de spalat. 
       Sistemul de echilibrare incarcatura va stabiliza cantitatea de rufe de la interior astfel incat nivelul vibratiilor sa nu fie unul suparator, aproximativ 59 dB la centrifugare. Tot la interior masina de spalat beneficiaza de un set de senzori care sunt capabil sa citeasca cantitatea de rufe pe care o doresti sa o speli iar in acelasi timp sa adapteze consumul de resurse la cerintele actuale. Astfel nu vei fi nevoit de fiecare data sa speli o cantitate de rufe care sa fie aceiasi cu capacitatea maxima de incarcare a masinii de spalat, acelasi lucru fiind valabil si pentru uscator.
     Un alt element important in acest angrenaj al consumului il reprezinta si motorul care este unul de tip Inverter, tehnologie care supune unui uz mai putin intens si promite astfel o folosire de lunga durata a masinii de spalat. Camele de la motor sunt astfel supuse unui uz mai putin intens, acestea fiind actionate mai rar si oprite atunci cand nu mai este absolut necesar ca sa nu mai ruleze in gol.

Recomandare: 

    Beneficiile sunt multiple atunci cand vei folosi masina de spalat cu uscator Electrolux, de la spatiul limitat, tehnologii de ultima generatie, totul accesibil la un pret atractiv: Verifica oferta pret

    In plus zilele acestea poti profita si de reducerea suplimentara care se aplica pretului, o oferta care merita sa nu eziti: Verifica pret actualizat


                            
       


        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)