Televizor Legend EE-T24 pret si specificatii tehnice

       Legend EE-T24 este un televizor perfect pentru cei care isi doresc un dispozitiv multimedia de dimensiuni mai mici, pentru a putea fi usor pozitionat pe un suport tv sau sa il foloseasca la bucatarie. Deasemenea il poti utiliza si ca monitor pentru un Desktop PC sau un al doilea monitor pentru laptop atunci cand ai nevoie la munca sau preferi sa urmaresti un film online pe un ecran mai mare.
      Din punct de vedere al designului, Legend EE-T24 se remarca ca un televizor care are o rama destul de subtire, bine structurat din punct de vedere constructiv care va putea fi pus pe pozitie fixa foarte usor deoarece poseda doua picioruse cu o aderenta buna pe orice suprafata. 
      Ecranul de dimensiune 61 cm, suporta rezolutii HD cu 1366 x 768 pixeli. Imaginile redate sub aspect calitativ sunt destul de clare, bine conturate la nivel de culoare, suficient de bune astfel incat sa te bucuri de transmisiuni de calitate. Timpul de raspuns in frecventa este de 6.5 ms in timp ce luminozitatea are o valoare de 200 cd/mp. Privit din lateral, imaginile vor putea fi descifrate pana la un unghi de maxim 170 de grade.
       Alte ajustari de imagine, sunet si programe se pot face cu ajutorul telecomanzii incluse in pachet. Meniul televizorului este disponibil si in limba romana.
       Tunnerul DVB/T/C ofera intreg suportul receptiei toturo posturilor tv in concordanta cu noile norme de transmisie europene, terestru si digital. Transmisia posturilor HD de la operatorii de cablu sunt disponibile si pentru acest model, iar trecerea de la un post la altul se va face rapid. Televizorul beneficiaza si de telecomanda inclusa care are o arie de semnal de pana la 7-8 metri.
       La nivel de conexiuni, acesta beneficiaza de 3 iesiri digitale HDMI, un port USB 2.0, iesire RCA, Slot CI+. Deasemenea conectand un stick sau HDD extern la portul USB vei putea reda fisiere video/audio pe televizor.

Recomandare:

       Il recomand tuturor care vor sa achizitioneze un televizor de dimensiuni mai mici, perfect pentru a fi folosit pentru diverse ocazii, fiind disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Acesta vine si cu o garantie extinsa la 3 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Saptamana acesta beneficiaza si de o reducere suplimentara, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret redus

                         
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)