Blender Electrolux Sport ESB2500 pret si specificatii tehnice

     Daca vrei sa mananci sanatos sau pur si simplu sa aduci un aport de vitamine pe calea naturala din fructe si legume iti recomand sa apelezi la blender-ul Electrolux Sport ESB2500. La noi acasa deja face parte din ritualul zilnic, astfel ca de fiecare data cand avem pofta de ceva bun si natural, il vom pune in functiune imediat. Este usor de utilizat si nu necesita cine stie ce abilitati tehnice, partea de comanda putand fi invatata cu usurinta chiar si de cei mici.
     Constructiv aparatul arata foarte bine la exterior, are o prezenta smpatica datorita culorii rosie amestec cu cea argintie data de suprafetele din inox. Este un dispozitiv cu functii minimaliste, este complet negru si nu necesita cine stie ce experienta pentru a putea sa il folosesti. In partea de sus gasim un bol din plastic rezistent de capacitate 0.6 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.
      Panoul de comanda cuprinde un sngur buton de Power On si OFF care se gaseste in zona suprafetei din inox deasupra caruia se afla gravat si sigla Electrolux. Materialele folosite in constructia lui sunt unele de calitate, plastic rezistent, bine imbinat care nu da impresia deloc cum ca am avea de-a face cu un produs din categoria ieftin. In partea de jos vedem si elemente din inox, aparatul este inzestrat si cu picioruse de sustinere care il pozitioneaza pe acesta fix pe blatul de bucatarie.
      Are o singura treapta de viteza iar puterea maxima exprimata de acesta se ridica pana la 300 W. 

Recomandare:

      In primul rand pretul este unul foarte accesibil iar daca iti doresti si tu un astfel de accesoriu util pentru uzul casnic, acesta poate fi o alegere de luat in seama: Verifica oferta pret

      Zilele acestea beneficiaza si de o reducere suplimentara, pret la care il consider ca fiind o alegere mai mult decat inspirata: Verifica pret redus

 
                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)