Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3 performante remarcabile

       Masina de spalat rufe Slim Beko WKY61033PTLYB3 este alegerea perfecta daca vrei sa achizitionezi un dispozitiv de spalat rufe performant, totul la un pret accesibil. Este un model destul de accesibil ca pret cu un raport calitate pret excelent.
      Nu ocupa foarte mult spatiu, este slim iar dimensiunile sale respecta acest standard astfel: 84 x 60 x 45 cm. Modul de incarcare al masinii de spalat se face din partea frontala, cu un hublou care accepta si haine mai voluminoase, dat fiind diametrul de pana la 25 cm. 
      Capacitatea de incarcare de la interior este de maxim 6 Kg pentru care masina de spalat foloseste o viteza de centrifugare de pana la 1000 rpm.
      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de interes, butoanele de selectie temperatura, viteza de rotatie si programe de lucru. Toate caracteristicile selectate, timpul ramas pana la finalizarea programului in curs dar si parametrii de lucru vor fi afisate pe un display de dimensiuni generoase de tip LCD. 
      Masina de spalat Beko beneficiaza de un consum energetic absolut incredibil, un model foarte economic incadrat in clasa de eficienta A+++ cu un consum in program standard de numai 0.72 kW/h. 
      La fel si aria de selectie programe destul de mare de pana la 15 moduri de spalare predefinite ma duce cu gandul ca nu este o alegere chiar atat de rea cum s-ar gandi majoritatea daca ar sti ca costa atat de putin. Programele acopera intreaga gama de necesitati astfel: programe optimizate pentru anumite tipuri de tesaturi, bumbac, sintetice, colorate, lana, sensibile, program consum redus de energie, spalare manuala, program sport, baby protect - elimina eficient particulele de detergent astfel incat sa nu sufere pielea de bebelus, dark care - pentru haine de culoare negru, program rapid si camasi. 
      Programul mixt se muleaza perfect pentru momentele in care ai la spalat haine din mai multe categorii si vrei sa le speli pe toate intr-o singura transa. Alegand modul de programare intarziat vei putea stabilii perioada de timp pentru care masina de spalat sa functioneze in deplina siguranta, atunci cand esti plecat de acasa
      Masina de spalat beneficiaza si de aprecierea WoolMark Silver care reprezinta o atestare care identifica dispozitivele de spalat rufe prietenoase cu tesaturile. Astfel rufele tale indiferent de cate ori le-ai spala, vor arata mereu ca noi si nu se vor degrada in timp. 
       Ca masura de siguranta masina de spalat dispune si de functie blocare acces interior si butoane de control, care reprezinta o solutie perfecta atunci cand ai prin jur si copii mici. Deasemenea sistemul de reglare al consumului va limita consumul de detergent la cantitatea de rufe introdusa la interior.

       Sistemul de reglare control balans va echilibra cantitatea de rufe de la interior astfel inca incarcatura sa nu provoace vibratii suplimentare, intreg procesul de spalare sa fie unul cat mai sileltios.
      Ca tot veni vorba de consum, modelul de fata are un consum mediu de apa de aproximativ 8800 litri, daca ne referim la un an. Masina de spalat este prietenoasa si atunci cand vine vorba de zgomot, cu un nivel situat la limita normala de aproximativ 64 dB la centrifugare.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat

                      
                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)