Blender Star-Light Pro DBB-2018W pret si specificatii tehnice

       Star-Light Pro DBB-2018W este un blender care cu siguranta va reusi sa te impresioneze inca de la prima utilizare. Acesta ofera pe langa un design atractiv si multe functii tehnice pe care le vei putea folosi mereu in avantajul tau la bucatarie. 
       Vei putea pregati astfel bauturi naturale din fructe si legume pe care sa le savurezi in orice combinatie deoarece mecanismul de putere mare al motorului va strapunge cu succes chiar si cele mai dure alimente vegetale. Adoptarea unui regim alimentar sanatos presupune consumul de sucuri din fructe si legume proaspete cel putin o data pe zi, acestea reprezentant cea mai eficienta si naturala sursa de vitamine pentru corpul tau. 
       In partea de sus gasim un bol din sticla rezistenta de capcitate 2 litri unde are loc procesul de maruntire a alimentelor, si zona de comanda la baza acestuia.
       Panoul de comanda este unul destul de elaborios dar usor de utilizat, si cuprinde o multime de functii care pot fi accesate de aici. Toti parametrii de lucru, functiile active dar si turatia de maruntire de la interior vor fi afisate pe ecranul LCD care contine pana la 6 functii. daca te grabesti tot de aici poti accesa functia Turbo care mareste nivelul de rotatii la maxim astfel inca alimentele sa fie maruntite in cel mai scurt timp posbil. Aceasta functie este activa doar atunci cat tii apasat prelung degetul pe butonul de accelerare proces.
       Datele tehnice ale aparatului indica o puutere maxima de 1800 W pentru care sunt disponibile pana la 28.000 de rpm ale motorului. Sistemul de taiere include instrumentatie din metal rezistent, un set de componente care vor induce o forta suficienta de mare astfel incat procesul de maruntire sa nu dureze mult. Acesta iti va permite mixarea rapida a mai multor incrediente la interior printre care si gheata.

Recomandare:

     Este o achizitie ce se cere in fiecare bucatarie, un dispozitiv de care nu te poti lipsi deloc din bucatarie: Verifica oferta pret

         Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)