Blender Philips HR2100/00 pret si specificatii tehnice

      Blenderul Philips HR2100/00 este o solutie moderna si la indemana care te poate ajuta la prepararea celor mai gustoase sucuri naturale asa cu ti-ai dorit tu, un mix perfect de fructe si vitamine pe care sa il poti prepara simplu si rapid. Nu este un dispozitiv foarte scump dar pe cat de banal ar parea este o alegere perfecta pentru orice gospodina. 
      Constructia sa este una solida, care se remarca printr-o forma compacta si usor de utilizat. Panoul de comanda poate fi accesat rapid si cuprinde un singur buton rotativ care porneste dispozitivul odata ce selectezi treapta 1 de viteza. 
       Sistemul de lamele metalice ProBlend 4 va amesteca si taia eficient incredientele de diferite dimensiuni astfel incat la final rezultatul sa fie unul peste asteptari. Intreg procesul de taiere nu dureaza foarte mult datorita motorului de putere 400 W care face o treaba foarte buna, functionabil in doua trepte de viteza in functie de necesitati. 
       Recipentul pentru suc are o capacitate de 1.25 de litri si vine dotat si cu maner pentru transportarea usoara a vasului de colectare. Vasul este unul rezistent, un plastic care nu este casant si rezista destul de bine in timp la socuri sau cazaturi.

Recomandare:

     Este o alegere foarte buna pentru un buget mediu, un dispozitiv de calitate care reuseste sa faca treaba buna la bucatarie, chiar daca nu costa atat de mult: Verifica oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin, acesta avand un discount destul de bun cat sa reprezinte o oferta destul de buna: Verifica pret actualizat



                              
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)