Combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU pret si specificatii tehnice

      Combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU o optiune de luat in seama daca iti doresti sa inlocuiesti vechiul frigider si doresti sa te asiguri ca vei avea un spatiu sufcient de mare de depozitare care sa beneficieze de conditii decente de racire. Este o combina foarte incapatoare, eficienta si beneficiaza de un sistem de racire integrat automat atat pentru frigider cat si congelator. 
      Interiorul este foarte bine organizat si cuprinde numeroase zone de depozitare alimente, de la cele mai mici la cele mai mari. Capacitatea totala disponibila pentru acest model este de 357 litri, combina Sharp fiind un electrocasnic ideal in cazul celor care au o familie mai numeroasa.
      Combina Sharp impresioneaza si ca aspect exterior, este un model construit din materiale de calitate ce implica  in mare parte inox. Usile care fac accesul la interior au deschidere spre dreapta si sunt prevazute cu manere incorporate in structura usii pentru o rezistenta sporita. In partea de sus combina beneficiaza de un sistem electronic de monitorizare temperatura interior frigider si congelator. 
     Sistemul de racire integral este unul de tip No Frost, tehnologie care permite pastrarea alimentelor in conditii optime de temperatura pentru care nu va interveni in timp aparitia ghetii. Acest sistem permite o racire complexa care se realizeaza prin orificiile prevazute la interior pe fiecare nivel in parte, care prin actiunea fluxului de aer continuu, temperatura este mentinuta mereu la un nivel constant. 
      Frigiderul pozitionat in zona superioara de capacitate 260 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde.
      Congelatorul de capacitate 97 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 12 Kg la 24 de ore.
      Este un model destul de eficient si din punct de vedere energetic, incadrat in clasa de eficienta A++ pentru care prezinta un consum estimat de aproximativ 0.75 kW/h.
      Sistemul de racire este unul automat atat pentru frigider cat si congelator astfel ca nu vei avea probleme cu dezghetarea acesteia. Deasemenea sistemul de distribuitie aer in combinatie cu tehnologia No Frost face ca la interior sa nu apara deloc gheata, un lucru important atuncic and te gandesti la siguranta alimentelor tare dar si perioada in care acestea pot fi folosite.
       In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Sharp are o autonomie de pana la 20 de ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 45 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


Combina frigorifica Sharp SJ-B2357E0IEU, 357 l, No Frost, Clasa A++, Display, H 186 cm, Inox 
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)