Canapea Extensibila Renata pret si specificatii de design

      Canapeaua extensibila Renata cu brate reprezinta solutia ideala pentru cei care doresc confort n living dar si o solutie atunci cand apar musafirii. O canapea extensibila te ajuta sa te relaxezi pe timpul zilei si sa te odihnesti noaptea, iar spatiul de depozitare de sub sezut, ascunde unele lucruri de care nu ai nevoie, plapumi, perne si asternuturi. Canapeaua vine dotata si cu brate in partile laterale deoarece designul acesteia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. 
     Tapiteria care imbraca canapeaua textil si piele ecologica de sus pana jos, respecta foarte bine codul culorilor, combinatia dintre maro si negru fiind una care se preteaza unui aspect modern, elegant. Canapeaua extensibila Renata este realizata din materiale de cea mai buna calitate si este disponibila la un pret mai mult decat accesibil. 
      Structura de rezistenta a acesteia ofera siguranda deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Este comoda, atat in forma de canapea cat si ca pat, asigurand un somn odihnitor pe tot parcursul noptii. 
     Functia de pat se face prin glisarea sezutului spre inainte concomitent cu rabatarea spatarului. 
     Nu vei avea probleme nici cu mutatul ei dintr-o camera in alta mai ales ca nu are dimensiuni foarte mari, de aproximativ 205 x 95 x 77 cm in forma neextinsa si de 205 x 150 x 205 cm in forma extinsa de pat.

Recomandare:

     Recomand aceasta canapea tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza canapeaua Renata la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

                   
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)