Masina de spalat rufe Daewoo DWD-HB142RTE pret si specificatii tehnice

       Daewoo DWD-HB142RTE este o masina de spalat interesanta prin aspectul care il aduce in peisajul oricarei locuinte, un dispozitiv electrocasnic modern care beneficiaza de numeroase dotari tehnice, totul la un pret accesibil. Culoarea de la exterior este una destul de unicata, un rosu inchis cu tenta visinie, un model care se va incadra perfect in spatiille deschise ale apartamentului tau. 
       Panoul de comanda este un alt element de efect, selectia programelor se va face prin intermediul unui buton rotativ, care are si functie de reglaj temperatura folosit in sensul invers. Alaturi de acesta se gaseste un display LCD generos care te va tine la curent cu toate caracteristicile de mediu de la interior, optiunile selectate, etapa de spalare in curs si timpul ramas pana la finalizarea programului. 
       Masina de spalat Daewoo DWD-HB142RTE ofera un spatiu adecvat la interior pentru a spala o cantitate de rufe destul de generoasa de pana la 9 Kg. Hubloul de acces interior nu mai are acea forma si dimensiune cu care ne-am obisnuit, acesta avand un diametru un pic mai mare pentru a face posibila accesul rapid la interior si a lucrurilor mai voluminoase. Viteza de centrifugare nu va fi o problema in acest caz, cele 1400 rpm fiind mai mult decat suficiente. 
       Consumul energetic este un alt aspect care ne-a atras atentia atunci cand ne referim la masina de spalat Daewoo DWD-HB142RTE, un model de care putem spune ca este de-a dreptul foarte econom dar si eficient in acelasi timp, dovada fiind incadrarea acesteia in clasa de eficienta energetica A+++. Pentru un program setat la temperatura medie de 60 de  grade Celsius, masina de spalat are un consum de aproximativ 0.98 kW/h.
       Un alt element important in acest angrenaj al consumului il reprezinta si motorul care este unul de tip Inverter, tehnologie care supune unui uz mai putin intens si promite astfel o folosire de lunga durata a masinii de spalat. Camele de la motor sunt astfel supuse unui uz mai putin intens, acestea fiind actionate mai rar si oprite atunci cand nu mai este absolut necesar ca sa nu mai ruleze in gol.

       Grila de programe include o arie de selectie destul de mare de pana la 13 programe, care acopera cam toate necesitatile de care poti avea nevoie astfel: program rapid 15 minute, programe adaptate la tipul de tesatura (bumbac, lana, colorate, sport), program intensiv - pentru murdarie greu de scos, baby care - pentru haine de bebelus si a celor mici, clatire si centrifugare suplimentara etc. 
       Atunci cand esti pe fuga si te grabesti sa pleci de acasa dar in acelasi timp nu vrei sa lasi rufele nespalate, poti apela la modul de spalare Super Express - care reuseste sa economiseasca pana la 31 de minute din timpul alocat unui program standard. 
        Timpul de lucru este redus cu mult deoarece rufele inainte de fi spalate la modul clasic acestea sunt imbibate cu apa sub forma unui dus de abur care inmoaie tesatura si face ca durata standard a unui program sa fie una mult mai redusa. Tehnologia Air Bubble induce la interior bule de aer care sa se strecoare la nivel de fibra pentru a indeparta astfel mai usor murdaria de pe rufele tale
        Modelul de fata este produs exclusiv in Korea, nu vine de pe pietele emergente din China, lucru care ma si convins atunci cand am achizitonat-o. Deasemenea trebuie sa tii cont si de dimensiunile acesteia care fac referire la urmatoarele valori: 85 x 59.5 x 54 cm.
         Nu vei avea probleme nici cu zgomotul, acest model fiind unul destul de silentios astfel incat sa o poti folosi chiar si pe timp de noapte - nivel zgomot 45 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)