Aragaz electric Electrolux EKC54552OK pret si specificatii tehnice

        Un aragaz electric asa cum este si Electrolux EKC54552OK este mult mai eficient in ceea ce priveste procesul de gatit, este mai ecologic si mai usor de curatat. Constructiv aragazul arata foarte bine estetic si se va potrivi perfect cu conceptul de bucatarie moderna. Capacul de inchidere superioara este unul metalic, rezistent la temperatura si zgarieturi. Aragazul este bine definit si in dimensiuni, un dispozitiv de gatit care se incadreaza in urmatoarele dimensiuni: 85.8 x 50 x 60 cm.
        Plita este dotata cu 4 ochiuri dintre care unul este arzatorul mic de putere 1.2 kW, doua arzatoare de dimensiune medie de putere 2.2 kW si un alt ochi de dimensiuni mari de putere 2.2 kW. Suprafata vitoceramica iti permite acum sa indepartezi murdaria de pe plita simplu si rapid fara a trebui sa insisti de prea multe ori
       Cuptorul va fi punctul de interes pentru orice gospodina deoarece aici vei putea gati cele mai gustoase prajituri, cozonaci, sau fripturi in sos delicios. Cuptorul cu o capacitate de 60 litri ofera un spatiu sificient de mare astfel incat sa beneficiezi de toate avantajele dispozitivului grill care permite coacerea rapida a fripturii. Cuptorul ofera o buna izolare termica pentru un consum energetic minim si un timp de preparare cat mai rapid. 
       Accesul la interior se face frontal cu ajutorul unei usi rabatabile cu geam in deublu strat. Functia de incalzire permite stabilirea unei temperaturi ideale la interior prin incalzirea atat superioara cat si inferioara. Incalzirea se face atat superior cat si inferior, procesul de gatire oferind un nivel optim de preparare pentru tot felul de alimente.
       Interiorul este iluminat artificial, astfel ca tu sa poti monitoriza cu atentie procesul de preparare a alimentelor fara sa mai fi nevoit sa deschizi usa de acces interior. Intreg procesul de gatire este asistat electronic de ceasul care va monitoriza de fiecare data durata intregului proces de gatire.
       Aragazul electric Electrolux EKC54552OKvine dotat cu mai multe accesorii aditionale printre care: o tava pentru friptura si un sertar pe ghidaje cu roti. 
       Curatarea acestuia este un proces de simplu si se face automat prin activarea functiei autocuratare catalitica. Temperatura la interior este ridicata pana la 500 de grade astfel incat orice urma de murdarie este transformata instant in cenusa.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie extinsa pana la 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus

                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)